Jump to content

TYPE

Supervizor
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

TYPE last won the day on May 3

TYPE had the most liked content!

About TYPE

 • Rank
  STAFF

Recent Profile Visitors

1,213 profile views
 1. TYPE

  My Design

  You have to work . Nice. :')
 2. Nume: Adrian Varsta [ minim 18 ani ]: 25 Motiv: Vreau sa nu imi mai bat joc de chestia asta vreau sa fie ceva calumea. vreau sa ajut acest forum din toate puterile pentru ca deja sunt de 2 ani pe el si merita. Contact: Facebook dau la staff. Experienţă moderare 7 ani Cunoştinţe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting): Photoshop,HTML Cat timp poti oferi forumului pe zi: 5 ore minim Locul unde doresti sa moderezi: O sa dau edit sa ma gandesc. O scurtă descriere despre dvs.: Salut ma numesc Adrian am varsta de 25 de ani si imi plac forum-urile de genu tip ( gaming ), etc. Ma cunoasteti voi va las pe voi sa ma descrieti :P Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoriile pe care urmează să le moderaţi: O sa ajut, o sa inbunatatesc activitatea lor si multe chestii. Alte precizări (opţional): Imi pare nespus de rau pentru ca am fost doar un ratat si ca nu m-am tinut de grad in trecut , imi pare rau. De data asta daca voi fi acceptat voi trage tare si voi avea o activitate mare multumesc foarte mult pentru aceste sanse ?
 3. Daca in ziua de astazi multi elevi care frecventeaza o scoala de masa au parte de sprijinul parintilor si al profesorilor pentru a participa la activitati prin care sa isi dezvolte aptitudini de a folosi si de a crea tehnologia, copiii cu deficienta de auz petrec mare parte din timpul lor pentru a depasi barierele de comunicare care exista in viata lor. Asociatia Cartea Daliei a gandit proiectul ca o punte de legatura intre ei si societate, punte care poate fi sustinuta cu bunavointa si implicarea voluntarilor din domeniul IT. Acestia se pot inscrie in program, accesand formularul online pana la data de 1 februarie, de aici. „Tehnologia ii poate ajuta sa isi depaseasca limitele si le poate deschide noi oportunitati. Invatand sa programeze, copiii isi vor dezvolta nu doar aptitudini tehnice, ci si alte abilitati precum creativitatea, comunicarea sau gandirea critica, care ii vor ajuta sa aiba performante mai bune la scoala. Un loc de munca in societatea noastra digitala este strans legat de tehnologie, iar pe termen lung, cand acesti copii vor fi adulti, sansele lor de a fi activi in societate si de a avea o viata mai buna vor creste semnificativ pentru ca vor fi mai pregatiti sa faca fata cerintelor de pe piata muncii. Am gandit acest program pentru a da o voce celor care, in mod normal, nu sunt auziti in societatea de astazi.” declara Oana Ciherean, fondatoarea Cartea Daliei. Cartea Daliei este un ONG care inoveaza educatia de mai bine de 3 ani, prin programe precum „Adopt a School!” sau „Digital Game-Based Learning”. Avand misiunea de a oferi tuturor copiilor sanse egale la educatie prin intermediul tehnologiei, acestia depun eforturi constante pentru a ajuta elevii de astazi sa isi dezvolte aptitudinile necesare pentru joburile viitorului. Cartea Daliei a fost desemnata Best Social Impact Startup din Romania la Central European Startup Awards 2018 si finalista la European Digital Skills Awards 2018 la categoria Digital Skills in Education.
 4. Castiga o tableta Lenovo TAB 4 si 2 telefoane Huawei P20 cu ORANGE Daca te abonezi in perioada 25 ianuarie – 25 februarie 2019 la newsletter-ul ORANGE ai sansa de a castiga unul din cele 3 premii puse la bataie: o tableta Lenovo TAB 4 si 2 telefoane Huawei P20 Ce trebuie sa faci? Sa te inscrii la newsletter-ul Orange aici si sa confirmi abonarea prin intermediul unui link trimis automat pe email pe care trebuie doar sa il accesezi. Nu uita! Confirmarea abonarii la newsletter reprezinta inscrierea automata in concurs. Daca nu confirmi abonarea, nu esti inscris in concurs. Bine de stiut este faptul ca utilizatorii deja abonati nu vor fi luati in considerarea si nu vor putea participa la concurs. Asadar, toate adresele trebuie sa fie noi. “În campania “Ești pregătit să câștigi” se poate înscrie orice adresă de email. Sunt eligibile pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre premii doar adresele de email care nu sunt înscrise deja la newsletterul Orange”. Ce premii sunt puse in joc? 1 premiu x tableta Lenovo TAB 4, in valoare de 149 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 21 ianuarie – 21 februarie. 2 premii x telefon Huawei P20, în valoare de 499,01 euro (TVA inclus) din care 1 premiu pentru inscrierile efectuate in perioada 22 februarie – 24 martie, respectiv 1 premiu pentru cele efectuate in perioada 25 martie– 22 aprilie. Cand va avea loc extragerea? • 22 februarie – tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 rezerve pentru premiul constand in tableta Lenovo TAB 4. • 25 martie – tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 castigatori de rezerva pentru premiul constand in Smartphone Huawei P20. • 23 aprilie – tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 rezerve pentru premiul constand in Smartphone Huawei P20. Atentie! Un Participant poate fi declarat castigator o singura data in cadrul Campaniei.
×
×
 • Create New...