Jump to content

ScrowL

Premium
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by ScrowL

 1. Nume: Cosmin Vârsta: 20 DNS: RSZ.OLDS.RO IP+PORT: 93.114.82.38:7777 Sloturi: 100 JOC+MOD: Samp - Stunt GameTracker: https://www.gametracker.rs/server_info/93.114.82.38:7777/ Fondatori server: ScrowL Manageri server: - Structura Forum: Nu este nevoie,doar sa schimbe numele la DNS. Câți playeri intră zilnic pe server?: Mai lucrez la server,apoi reclama.
 2. Hai ca-i frumos,te descurci,tine-o tot asa.
 3. Sincer,as cam avea nevoie iar de admini,se pare ca cei actuali nu sunt activi,iar. Asa ca...
 4. Să moară moș crăciun,cam târziu ai aflat de prezentarea mea
 5. ScrowL

  [Artwork] iGood

  Uuu,talent pe tine,imi plac,bravo viata mea,te iubesc ?
 6. Salut ba,ce pizda ma-tii faci aci,a?
 7. O sa ma ocup eu,data viitoare pune o poza. T/C
 8. Vei primi un-ban,ți-a dat din greșeală,T/C.
 9. In primul rand,nu ai citit regulamentul,in al doilea rand,link-ul de la poza nu este valid,si in al treilea rand nu indeplinesti conditiile,imi pare rau...
 10. Așa este,dar,mai este vorba și de bani,nu ei ne fac,ci noi pe ei,dar,măcar să-i dăm cu cap,să nu îi pierdem macar așa degeaba...
 11. Nume: Nick: Varsta: De ce doresti admin?: Ce level doresti?: Cu ce ne-ai putea ajuta in viitor?: Daca ar fi nevoie sa donezi,ai face-o?: Poza /stats(obligatoriu): Alte cuvinte?:
 12. Nume: Nick: De ce doresti up?: Ce level doresti?: Poza /astats(obligatoriu): Alte Cuvinte?:
 13. Inainte de a posta,trebuie sa indepliniti niste conditii,acestea sunt: 1. Trebuie sa aveti nota de la /stats cel putin 5/10 2. Trebuie sa aveti cel putin 50 de ore jucate. 3. Trebuie sa faceti singuri statisticile. Pentru cererile de up,trebuie sa aveti si aici cateva conditii: 1. Trebuie sa aveti /astats cel putin 4/10. 2. Sa fi-ti activi. 3. Cererile de up,se fac de la level 3 in sus. Daca faceti cerere fara sa indepliniti cerintele necesare,cererea v-a fi respinsa. Atunci v-a trebui sa reveniti cu o alta cerere peste o saptamana,altfel cererea nu v-a fi luata in considerare.
 14. ScrowL

  NVIDIA RTX 2080

  Pentru o placa video ca aceea,chiar merită să-ți vinzi un rinichi =))
×
×
 • Create New...