Jump to content

DanielB.

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Numele tau exact de pe server: Bute.Numele exact al celui reclamat: B0GD4N[]DRiFTER[]Motivul reclamatiei, abuzul sau: da goto in baza gang-ului si face dm cu hydra , dar usa nici nu este sparta macar.Dovezi (imagini sau clipuri video): https://imgur.com/a/SVq25hNConsideri ca e un abuz grav: Eu cred ca este unu destul de grav.Alte detalii: Sper sa ia demote :))
 2. Nick: Bute.Admin-ul care te-a banat: bLindxD_Motiv: sa scot tag admin , am pus cu comanda /mytagPoza:- , n-am avut timp sa o fac , ca am avut lag si nu s-a vazut motivul , dar eu cred ca asta e.De ce doresti un-ban: /mytag este o comanda care vip suprem o are si eu am folosit-o doar de aspect :))
 3. Nume: Daniel Nick: NoSkiLL. ( acum ) Varsta: 14 De ce doresti admin?: Pai daca as lua admin , o sa fiu activ si o sa-mi fac datoria de admin Cu ce ne-ai putea ajuta in viitor?: In general cu ce ajuta toata lumea , Activitate =)) Daca ar fi nevoie sa donezi,ai face-o?: Nu ma lasa mama =)) Poza /stats(obligatoriu): https://imgur.com/gallery/FnQZg8t (poza facuta cu telefonul :)) ) Alte cuvinte?: Te pup Cosmine :))
 4. Numele tau exact de pe server: DanielB. Numele exact al celui reclamat: GamerPuffyTV Motivul reclamatiei, abuzul sau: Am primit ban , motiv de cacao Dovezi (imagini sau clipuri video): https://imgur.com/Wk8dlSJ Consideri ca e un abuz grav: Extrem de grav Alte detalii: Multa .... pentru domnu' Gamer , poza este facuta cu telefon-ul se vede cacao dar aia e cred ca se poate intelege ceva :)))
×
×
 • Create New...