Jump to content
Banner 730x90px boost

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/01/2020 in all areas

 1. 1 point
  Aliace

  [Update 26.05.2020] Metin2 Plague

  1. Adaugare mobi. In mapele: "100-100", "110-120", au fosst adaugati de doua ori mai multi monstrii si s-au marit si grupele. Astfel puteti creste in orice ccolt al mapei, fara sa mai fie o zona cu mai multi monstrii si sa va batei pe ei. 2. Shop Euro. Am adaugat un costum nou PvM si Pet-ul "Pui de Razador", iar bonusurile lor le puteti vedea, apasand click aici. 3. Skin-uri Noi. Skin-urile de la Shop Skin-uri, au folost inlocuite cu altele care au un apsect unic si care dupa pararea mea arata mai bine. 4. Papuci de Foc. Papucii de Foc au fost adaugati ca si drop la Razador. 5. DMG-ul la Nemere. Pentru ca multi dintre voi v-ati plans ca Nemere da prea mult DMG, prin urmare acesta a fost redus. 6. Tanaka. Dropul la Tanaka din "Mapa Farm", a fost marit. 7. Simboluri Nemere/Razador. Am marit ratele pentru aceste doua iteme, astfel le putei dropa mai usor. 8. Inger Decazut. Ingerul Decazut a primit alta textura, una mai frumoasa, cat si iconitele. -Costumul F, arata ca si cel de M. -Puteti purta costumul si pe F, cat si pe M, indiferent de ce sex este. 9. Mapa Farm Euro. Am rezolvat problema cu limita de nivel in mapa Farm Euro, de acum nu vei mai putea intra in ea, daca nu ai nivelul minum de 110. 10. Am adaugat un costum nou in ItemShop si il puteti vedea, apasand click aici. 11. Am acualizat Drop Info. Puteti vedea dropul la bosi, apasand click aici. Ce update-uri urmeaza pe viitor?: -Vom adauga colorantii de par.
 2. 1 point
  1. Numele in joc:Quiick 2. Propunere:Vin cu o propunere nu tocmai noua, aceea de a schimba modul in care se face lvl in mapa de 110-120 si nu doar aceasta. In cel mai bun loc din aceasta mapa de la 119 la 120 si nu numai, faci 0,30/0,40 exp pe o grupa adunata de pe o suprafata larga a mapei. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?:Jucatorii noi in mare parte se lasa de server datorita modului destul de greu in care se face lvl si de aceea consider ca aceasta comunitate nu poate evolua intr-un mod firesc. Am facut si un clip video, dar presupun ca se cunoaste foarte bine situatia deranjanta in care se afla multi jucatori noi.
 3. 1 point
  1. Numele in joc: SABERVAIN 2. Propunere: Eu as propune sa fie putin mai greu modul prin care poti obtine iteme...Adica la ce ma refer cand zic mai "greu" ...adica ma refer sa fie nevoie de mai mult de cat balante si gheare pentru a upgrada si evolua itemele ...sincer mi se pare putin prea simplu deoarece gasesti tot ce ai nevoie la toti mobii / bosii din joc. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: E doar o opinie dar eu cred ca ar exista mai multa activitate si schimbarea asta ar putea sa puna putin in miscare asa zis-ul "comert" din joc si chiar cred ca cei care sunt la "inceput de drum" nu s-ar mai gandi "Da frate dupa ce termin de farmat la dragoni si de facut level 120 o sa am deja Setul de PvM si PvP gata " . Eu zic daca ar exista un item sau doua in plus la cerintele de la upgrade ar fi mai bine si usor ,usor am putea goni idea de "a nu avea ce face" cand ajungi la level maxim.
×
×
 • Create New...