Jump to content

Locked Pinned Despre tutoriale tehnologie - informații


Kolibri^

Recommended Posts

Regulament Tutoriale

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pentru buna functionare a acestui forum, va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1. Se respectă Regulamentul, General al forumului.

 

2. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva.

 

3. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclama pe alte forumuri).

 

4. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, video-uri etc.

 

5. Verificați dacă tutorialul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google).

 

6 .Tutorialele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă.

 

7. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'Misto', 'imi place asta, 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'Like this!')

 

8. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn! sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației.

 

9. Aveți voie să deschideți maxim 10 articole/zi în această secțiune.

 

10. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...