Jump to content
Banner 730x90px boost
Sign in to follow this  
Dani

Solutiile oferite de ADATA pentru back-up in vacanta

Recommended Posts

 • ADATA este recunoscuta pentru memoriile de buna calitate, foarte fiabile si accesibile. Este foarte important sa faceti back-up indiferent de sezon, indiferent daca afara ploua sau e soare, daca e luni sau e sambata. Datele importante se pot pierde oricand. Uite ce solutii de back-up ofera ADATA ca sa iti fie tie mai usor.

  1. ADATA recomanda sa folosesti doua carduri de memorie in format SD atunci cand fotografiezi. Aparatele profesionale au doua sloturi de card tocmai pentru a realiza back-up pe unul dintre ele. Card de memorie de 64GB Premier One clasa 10 gasiti AICI.
  2. Notebook-ul este si el o solutie. Daca vrei sa nu-ti pierzi fotografiile realizate cu aparatul foto, salveaza toate datele pe notebook din cand in cand. Cine stie cum pierzi cardul de memorie. Cele mai noi modele au slot M.2 si puteti conecta usor un SSD. SSD-uri cu slot M.2 gasiti AICI.
  3. HDD-ul extern ramane cea mai potrivita solutie de back-up. ADATA are HDD-uri rezistente la soc, apa si alte conditii mai putin prietenoase pentru un HDD. Spatiul de stocare este mare, sunt foarte accesibile si usor de transportat. Puteti stoca pana la 5TB pe un HDD extern. Gasiti cateva modele AICI.
  4. SSD-urile externe sunt noua moda. Ele seamana cu HDD-urile doar ca vitezele de scriere si citire sunt mult mai mari. Poti transfera date cu pana la 550MB/s fata de 120-180MB/s cat poate prinde un HDD extern. Sunt mai fiabile si mult mai rezistente decat HDD-urile clasice. Gasesti AICI SSD-uri bune.

  Cel mai indicat este sa va faceti back-up pe mai multe dispozitive pentru siguranta voastra. 

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reply to this topic...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Sign in to follow this  

  ×
  ×
  • Create New...