Jump to content
Banner 730x90px boost
Sign in to follow this  
Aliace

Regulament Forum

Recommended Posts

REGULAMENT GENERAL

OldStyle

 

15hn9xt.jpgRegulile acestui forum se pot schimba pe parcurs fara un anunt general. Recomandam membrilor sa verifice periodic Regulamentul pentru a cunoaste eventualele modificari aduse.
15hn9xt.jpgPentru a citi mesajele postate de catre utilizatorii forumului nu necesita inregistrare.
15hn9xt.jpgStaff-ul Oldstyle respecta toti membrii sai, de aceea, noi nu vom impartasi informatiile tale personale nimanui. Foloseste-ti bunul simt si cei 7 ani de acasa si vei fi apreciat pentru asta. Nimeni nu apreciaza un om prost educat.     

 

  • Inregistrarea si administrarea contului:

15hn9xt.jpgFiecare membru poate folosi un singur cont pe forum. Inregistrarea si/sau folosirea mai multor conturi pe forum duce la banarea permanenta a conturilor noi inregistrate. In cazul in care sunt mai multe persoane inregistrate, si folosesc acelasi PC va rugam sa ne anuntati, pentru a evita banarea conturilor.
15hn9xt.jpgEste strict interzisa folosirea de obscenitati in mesaje, in username, sau oriunde altundeva pe forum. In caz contrar iti vom acorda 7 zile sa te linistesti (suspendarea contului).
15hn9xt.jpgEste interzisa folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname s a unei pagini personale web. Userul respective va primi prima data un avertisment de 24 de ore, daca acesta nu ia in considerare, contul va fi banat permanent.
15hn9xt.jpgSchimbarea display name-ului este posibila o data la 60 de zile. Va rugam nu contactatii staff-ul pentru modificari! Mesajele vor fi ignorate
15hn9xt.jpgCedarea contului unui membru nou inregistrat duce la banarea contului care a fost cedat.
15hn9xt.jpgBanarea contului la cerere se face prin postarea in topicul urmator.

 

  • Deschiderea topicurilor si postare:

15hn9xt.jpgInainte de a incepe o discutie noua, verifica daca nu exista deja o discutie pe acea tema printr-o simpla cautare.
15hn9xt.jpgTitlul si descrierea mesajului trebuie sa fie EXPLICITE si nu la modul general.
15hn9xt.jpgTopicurile cu titluri incorecte vor fi inchise de catre moderatori, fara a primi raspuns la intrebare/problema.
15hn9xt.jpgMesajele trebuie sa cuprinda cat mai multe informatii. Daca doresti un raspuns prompt asigura-te ca oferi cat mai multe informatii.
15hn9xt.jpgDaca iti spui parerea intr-o discutie deja existenta, asigura-te ca mesajul tau este la subiect. Mesajele 'OFF-TOPIC' vor fi sanctionate cu 1 punct warn.
15hn9xt.jpgNu se accepta postarea mesajelor colorate, bold italic, underline integral
15hn9xt.jpgNu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere.
15hn9xt.jpgOrice acuzatie adusa unui membru trebuie sa fie insotita de o dovada, in caz contrar acuzatorul primeste suspend 10 zile.
15hn9xt.jpgNu se accepta posturi alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor, folositi culorile/bold/italic doar cand vreti sa scoateti ceva in evidenta.
15hn9xt.jpgNu se accepta posture: “gj” “foarte bine” “imi place”, fiecare post trebuie sa fie argumentat.
15hn9xt.jpgEste interzisa postarea de informatii, fisiere etc care incalca drepturile de autor si a drepturile conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. 15hn9xt.jpgToate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor.
15hn9xt.jpgIn cazul in care copiati un text, introduceti si sursa.
15hn9xt.jpgOrice membru are dreptul de a contesta decizia unui moderator daca il afecteaza in mod direct.

 

  • Regulament servere [ Pe Scurt ]:

15hn9xt.jpgFara reclame catre alte comunitati de jocuri.
15hn9xt.jpgHostname-ul trebuie sa reflecteze numele DNS-ului tau din comunitatea noastra. Exemplu: DNS.OLDS.RO [OFERIM CAFEA GRATIS]
15hn9xt.jpgServerul sa fie online, in cazul in care acesta este offline pentru o durata de 3 zile acesta va fi dezafiliat din comunitatea noastra.

 

  •  Drepturile si obligatiile Staff-ului:

15hn9xt.jpgFolositi status update cu moderatie, pentru a evita blocarea accesului la status update, sau chiar suspend 1 zi.
15hn9xt.jpgIn cazul sectiunilor care au Design, nu se vor accepta cereri, singurul lucru permis este postarea de suveniruri, fara modificari ulterioare. Cei care au nevoie de un avatar/o semnatura, pot folosi sectiunea Design de pe pagina principala.
15hn9xt.jpgIn cazul topicurilor Free Chat, daca nu se respecta regulamentul principal, topicurile vor fi inchise de catre staff-ul forumului, fara dreptul de redeschidere.

 

  • Warn-uri si banarea contului:

15hn9xt.jpg1 warn = 1 punct
15hn9xt.jpgLa 4 puncte warn, veti avea interdictia de a posta pentru 24 de ore
15hn9xt.jpgLa 6 puncte warn, veti avea interdictia de a posta pentru 48 de ore.
15hn9xt.jpgLa 10 puncte warn, veti avea contul suspendat pentru 7 zile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...