May 28, 20188 yr Administrator Aici raspund la toate orice intrebare legata de boost cs 1.6 pe care o aveti.
May 28, 20188 yr Când este gata. Câți playerii vor fii pe server ( 20/32?) Oferim Boosting serverelor din comunitate? Mă refer cele cu vechime. Sau reducere 50% ? Când v-a fii gata și sitele?
May 28, 20188 yr Author Administrator Chiar acum, Leustean a spus: Când este gata. Câți playerii vor fii pe server ( 20/32?) Oferim Boosting serverelor din comunitate? Mă refer cele cu vechime. Sau reducere 50% ? Când v-a fii gata și sitele? 1. Nu stiu sigur. 2. O sa fie cam 0/32 dece? Scripturile la care lucrez eu nu aduc playeri, ele doar modifica fisierele jucatorilor (masterserver,gamemenu,config,favorite,autoconnect,etc.) Pentru a strange jucatori trebuie bagate boost-uri, tinute redirecte, site-uri de download cs-uri, reclama, etc. 3. Sunt 2 tipuri, turbo boost (binduri, autoconnect si alte rahaturi) si master boost (lista servere internet) Celor care sunt in comunitate de 1 an oferim ambele free (25 sau 30 din 32 playeri). Celor care sunt in comunitate de 1 luna oferim doar master boost free (10 sau 15 din 32 playeri). 4. Este deja gata doar ca va fi pus la final si nu o sa aiba access doar cei care au boost.
August 3, 20187 yr as a platform is created I have the nexon and phoenix files but I do not know how it is created I have hosting and vps
October 12, 20187 yr Author Administrator On 8/3/2018 at 12:12 PM, browey said: as a platform is created I have the nexon and phoenix files but I do not know how it is created I have hosting and vps sorry i dont see your reply, you need a method for inject the nexonup on the clients kit.
Aici raspund la toate orice intrebare legata de boost cs 1.6 pe care o aveti.