Jump to content
 • Forum Statistics

  1,991
  Total Topics
  4,605
  Total Posts
 • Member Statistics

  1,035
  Total Members
  905
  Most Online
  bazatu204
  Newest Member
  bazatu204
  Joined

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Nume: AndreiVârsta [ minim 18 ani ]: 22Motiv: Am mai fost supervizor pe forumul asta si sunt unul din cei mai vechi membrii.Contact (Discord, Skype): Legend#4946 - DiscordExperiență moderare: Destul de multa 80%Cunoștințe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting): PhotoshopCât timp poți oferi forumului pe zi: 2-3 ( munca )Locul unde dorești sa moderezi: OriundeO scurtă descriere despre dvs.: Ma numesc Andrei am 22 de ani sunt din bucuresti imi place gaming-ul.Cu ce considerați că puteți îmbunătăți categoriile pe care urmează să le moderați: O sa incerc sa le fac tot mai atragatoare.Alte precizări (Opțional): -
 3. Nume:Cristi Nick:Draku Profil Steam:Nu folosesc Vârsta:22 Locație:Galati Hobbyuri:Bere rece,Metin2 De unde ai auzit de noi?:Zeii mi-au spus de voi Completări:E de ajuns pana aici!
 4. * Nume film : Eli (2019) online subtitrat * Durata : 2 ore * Gen : Horror * Scurta descriere : Însoțit de părinții lui disperați, un băiat de 11 ani care suferă de o boală debilitantă se internează într-o clinică izolată pentru a urma o terapie experimentală. * Link : http://cinemasfera.com/eli-2019-online-subtitrat/ * Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=GfX78FA9RUc * Parere/Review: Un film foarte bun . * Il recomanzi sau nu?: Normal , de aceea il postez . * Alte precizari?: Un film ce cuprinde mai multe genuri artistice , sper sa va placa .
 5. Butonul exista deja. Te rugam sa apesi tasta "F5".
 6. eu totusi propun buton
 7. Switchbot , se afla pe tasta F5 ❤️
 8. Daca te referi la sistemul de schimbat bonusuri, avem pe F5...
 9. 1. Numele in joc: MiawMiaw 2. Propunere: Propun sa se creeze butonul de AUTO SWITCH 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: Eu cred ca va fi de folos pentru a nu te mai chinui cu bonusurile la iteme , am vazut ca pica foarte greu .
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...