Jump to content
Banner 730x90px boost
 • Forum Statistics

  2,019
  Total Topics
  4,385
  Total Posts
 • Member Statistics

  1,058
  Total Members
  905
  Most Online
  Bilzerian
  Newest Member
  Bilzerian
  Joined

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Din moment ce un topic a fost inchis, nimeni nu mai are voie sa comenteze, chiar daca acel cineva are acces sa faca acest lucru. In aceasta categorie, mai ales la reclamatii, comenteaza doar STAFF-ul si noi raspundem pentru decizile noastre.
 3. Dacă şi youtuber-ul a ajuns să înjure e clar... Penibil.
 4. O sa primeasca mute cand o sa intre pe srv
 5. 1. Numele tau: Bilzerian2. Numele reclamantului(Playeru-lui): [YT]Grasutu 3. Motivul: jignirii+ injurii 4. Dovezi: https://imgur.com/a/m72v6Os
 6. Last week
 7. George

  Avatar standard

  Ai greşit secţiunea, te rog să postezi unde trebiue. La cerere avatare. Că eu nu pot şti ce imagine vrei,effecte sau alte lucruri.
 8. Bilzerian

  Avatar standard

  Vreau si eu un avatar, cu numele Bilzerian, sa fie fain, thx.
 9. Salutare! Azi, in data de 04/4/2020, a fost adaugat evenimentul de Paste. Iar acesta va dura doua saptamani. Acest eveniment consta in strangerea a cator mai multe oua, pe care ulterior le duceti la "Iepurasul de Paste". Puteti dropa oua la: -Bosi -Pietre -Dragoni -Mobi - Doar din mapele speciale - Teleporter Special. Mai jos aveti o lista cu ce puteti cumpara de la Iepurasul de Paste si cat consta itemele de acolo. Echipa Metin2 Plague, va ureaza un Paste fericit. (Mai putin alaturi de cei dragi, pentru ca virus, chestii, stiti si voi...) 🤣 Distractie placuta! Ne auzim pe joc. ❤️
 10. 1. A fost adaugat eventul de Paste. Acest event consta in strangerea a mai multor oua pe care trebuie sa le duceti la "Iepurasul de Paste", acesta fiind in Map 1 si va veti putea cumpara Costume/Firzuri/mount/Pet. Aceste oua pica la: Bosi/Pietre/Monstrii din mapele de crescut/farmat, Pentru si mai multe informatii click aici. 2. Pietrele din mapa 100-110, cele care se afla langa "Dragonul Albastu", au fost scchimbate cu altele care au un aspect mult mai frumos. 3. Costumele "Costumul cu dinti (Gold)", "Costumul cu dinti (Silver), au suferit mici imbunatatiri. 4. Mesajul de la "Mapa Dragonulor", mai exact mesajul de la Dragonul Albastru, unde scria ca puteti intra de la lv. 80, a fost modificat in 100. Acest mesaj a ramas neschimbat de cand puteati intra in "Mapa Farm Speciala", de la lv. 80. Intre timp am schimbat denumirea ei, cat si limita de intrare. 5. Au fost modificate un NPC-uri, sa poti trece prin ele. Acum puteti trece prin absolut toate NPC-urile, fara sa va mai blocati in ele. *Acest este o completare pentru uptate-ul care s-a facut pe data de 01.4.2020, adica in urma cu 3 zile. Puteti ctit actualizarile care s-au facut atunci, apasand click aici. *Ce update-uri urmeaza?: -Modificareea DMG-ului armei "Sulita Orientala". -Adaugarea unei noi arme pentru Sura BM. -Adaugarea de Skinuri noi in ItemShop. -Adaugarea unui sistem mai avansat de OX.
 11. 1. A fost adaugata protectie in mapele de crescut/farmat. Aceasta protectie consta in faptul ca nu va mai puteti sa va dati pe liber si sa omorati alti playeri. Deoarece asta era una dintre cele mai mari probleme in randul jucatorilor, am reactionat ca atare. 2. Alege magiile! A fost adaugat un quest pentru a iti alege magiile de la lv. 12. Nu va mai trebui sa dati relog sau sa schimbi mapa pentru a va alege magiile. Va va aparea pe ctrl+q, un quest sa-ti alegi magiile. 3. Adaugarea unui NPC "Armuri Design". Am adaugat un NPC, de unde va puteti cumpara armuri de lv. mic +0, special pentru deisgn. Deoarece multi au cerut acest lucru, intr-un final le-am adaugat. 4. Rezervarea bugului cu experienta. Din cate stiti, uneori cand voiati sa facetu lv. nu primeati experienta, ci in schimb sa era luata. Acest bug provenea din cauza 'Inelului de experienta" si al "Leului Alb", drept urmarea aceste iteme au fost scoate de la drop. 5. Limitarea "Vitezei de atac". Am primit raport de la playeri ca unii jucatori au viteza atacului neobisnuit de mare. Astfel am calculat cat ar fi viteza de atac pe server cu toate itemele si bonusurile aditionale si am plus limita. Daca treceti de aceasta limita, inseamna ca ceva este suspect si o sa va scoata afara din joc. 6. Limita de intrare in mapa 50-80. Daca ati depasit nivelul 80, nu mai puteti intra in ea. Chiar daca este protectie si in aceasta mapa, playerii de lv. 80, au alte mape unde pot creste/farmeze. 7. Nu mai pica itemele. Chiar daca aveti grad negativ, "Agresiv", "Crud" etc. Itemele nu vor mai pica. Acum puteti sta fara grij c-o sa va pierdeti itemele si ca trebuie sa stai mereu dupa voi cu "Boabe Zen". 8. Modificarea dropilui. Modificarea dropului in mapa 50-80. Am modificat rata unor iteme care picau foarte des. 9. Problema cu "Coif cu Dinti (Gold)" si "Coif cu Dinti (Silver)". Din cate stiti, nu apareau bonusurile pe aceste coifuri... Acum nu mai exista aceasta problema. 10. PM direct din chat. Daca cineva scrie un mesaj pe "Striga", aveti posibilitatea sa-i trimiteti mesaj direct din chat, apasand doar un singur click. Stiti foarte bine ca era foarte obositor si stresant sa dati PM cuiva, tastandui numele. 11. Am schimbat intrebarile la OX. 12. Am modificat premiile de OX. *Ce update-uri urmeaza?: -Vineri - Adaugarea evenimentului de Paste. -Modificareea DMG-ului armei "Sulita Orientala". -Adaugarea unei noi arme pentru Sura BM. -Adaugarea de Skinuri noi in ItemShop. -Adaugarea unui sistem mai avansat de OX.
 12. Earlier
 13. George

  Avatar standard

  Numele resursei: Avatar standard Descriere: - Autor: Eu Sursa (Link-ul oficial): - Link Download: https://imgur.com/6fxbVEB Propria părere: Drăguţ, şi din punct de vedere simplu ca text şi effect Alte detalii: -
 14. EquinoX

  Cadou EquinoX

  Poate o modifica 😎
 15. George

  Cadou EquinoX

  Cu plăcere. Vezi că până nu creşte Aliace dimensiunea la imagini nu-l poţi pune =)) Că am fct şi eu unul şi e prea mare
 16. EquinoX

  Cadou EquinoX

  Pfoaaaaa 😮 , suppperrrrrrr , multumesc mult ❤️
 17. George

  Cadou EquinoX

  Persoana căreia ii oferi cadoul:EquinoX Cadoul: Alte precizări:
 18. Aliace

  Cadou Aliace

  Aliace iubeste cand primeste cadouri. ❤️ Mersiiiiiiiiiii! ❤️
 19. Nume:George Site (site-ul tău, dacă ai):- Contact (Opțional):skype-ciupercageorge11 , aici cu numele de pe forum, sau pe joc-GeorgeHuh sau GeorgeNo1 Creații:
 20. George

  Cadou Aliace

  Persoana căreia ii oferi cadoul:Aliace Cadoul: Alte precizări:
 21. In primul rand vreau sa citesti regulamentul. Si sper sa intelegi ca Aliace nu se poate imparti la 100 de playeri, dupa bulnul vostru plac. Daca aveti ceva de discutat, discutati in privat. Nu imi mai dati mesaj pentru toate prostiile. Staff nou, inseamna bani, iar eu nu castig destul bani din server, in cat s aplatesc staff-ul sa aiba grija de prostiile pe care le discutati voi. Aveti o problema, nu ma contactati, aveti forum. Nu mai raspund la mesaje gen vin-o repede ca X face nu stiu ce. Daca am vazut ca va luati de playerii mci si nu ii lasati sa creasca, va dau iar ban si n-o sa mai accept cererile voastre. O seara faina!
 22. 1. Numele tau:oaiaNeagraa2. Numele adminului care ti-a dat ban:Aliace3. IP:79.115.150.2364. Motivul pentru care ai primit ban:Fara motiv5. Dovada:nu am dovada6. Data in care ai primit ban:28.03.2020
 23. Poftim: Fondator- Administrator- Super Moderator- Moderator- Designer- Detinator server- Membru- . Dacă ai alte preferinţe mă găseşti pe joc cu numele GergeHuh şi GeorgeNo1 sau aici pe forum. O zi bună!
 24. Multumesc pentru ionformare. Cand vor intra pe server, vor primi multe.
 25. 1. Numele tau: Zeu2. Numele celor vinovati(Playeru-lui): Zeul1, oaiaNeagraa, GG1, fLoq, Aeethees 3. Motivul: Înjurături pe strigă la adresa staffului și playerilor, se bat prin mapa farm, etc 4. Dovezi:
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...