June 5, 20187 yr 1.Nu dau psd pentru ca mi se pare o prostie sa il salvez 2. Nu imi zice ca fur ca iti fac poza iar dar nu fix lafel deoarece nu salvez psd 3.Have a nice day <3 :*
June 7, 20187 yr Eu cred ca mai le-am vazut pe undeva ,te rog sa imi faci un avatar cu numele meu daca doresti sa vad daca le faci tu cu adevarat.
June 7, 20187 yr Author am mai avut nume e hara,adaptiv,blckkk,bjn,bejene-,eln,electron, si mai multe o sa ti-l fac maine seara https://i.imgur.com/zFXGL6n.gif
June 8, 20187 yr Frumos,olds vine frumos in colt de tot ,nu este bine pus acolo ,mna... P.S Te astept cu o cerere design
June 8, 20187 yr Author 6 hours ago, Legenda said: Frumos,olds vine frumos in colt de tot ,nu este bine pus acolo ,mna... P.S Te astept cu o cerere design Sunt pe alta comunitate daca e cv da-mi un pm si te ajut
June 16, 20187 yr Unele sunt reusite, blur , la majoritatea textul e pamant iar anumite efecte nu au ce cauta acolo + nu le mai face asa darkness , nu da bine pe toate pozele. . Iar astea 4 nu sunt facute de tine in proportie de 95%, daca ne uitam atenti , putem observa ca blurul tau nici pe jumatate nu este ca acesta, asa finut si punctual. Pace .
1.Nu dau psd pentru ca mi se pare o prostie sa il salvez
2. Nu imi zice ca fur ca iti fac poza iar dar nu fix lafel deoarece nu salvez psd
3.Have a nice day <3 :*