June 20, 20187 yr Salut, Aici imi voi posta lucrarile. Tin sa mentionez ca sunt la inceput, nu doresc sa vina un utilizator si sa imi zica ca sunt "praf" "nu e de tine" sau alte chestii. Notele si sfat-urile sunt primite cu mare drag!
June 20, 20187 yr Author Sunt stock-uri luate de pe tumblr. poate exista, dar destul de rar stock-uri cu avatare de 150x250. si text-ul secundar de 8 px este prea mic pentru aceasta rezolutie. O sa incerc sa fac si avatare pe marimea acestui forum. uite unul:
June 20, 20187 yr Bun, pentru un incepator eu personal consider ca este bun, se vede ca dorinta ta este de a face, de a crea , in primul rand te pot sfatui sa te duci pentru inceput pe youtube si sa cauti tutoriale de blur, pe parcurs ti-l faci singur dupce ce stii chestiile de baza (blur,sharpen,rezolutie,pozitionare text, efecte , efecte text, etc) . Imi place sa vad oameni cu un potential, oameni care chiar incearca, dar pentru asta eu te sfatuiesc sa iti acorzi mai mult timp pe o lucrare si, sa iti vezi diferentele dintre asta de acum si poate viitoarea posibila peste ceva timp. Pentru inceput e buna, kw .
June 20, 20187 yr Author Acum 47 minute, eusuntdaniel a spus: Bun, pentru un incepator eu personal consider ca este bun, se vede ca dorinta ta este de a face, de a crea , in primul rand te pot sfatui sa te duci pentru inceput pe youtube si sa cauti tutoriale de blur, pe parcurs ti-l faci singur dupce ce stii chestiile de baza (blur,sharpen,rezolutie,pozitionare text, efecte , efecte text, etc) . Imi place sa vad oameni cu un potential, oameni care chiar incearca, dar pentru asta eu te sfatuiesc sa iti acorzi mai mult timp pe o lucrare si, sa iti vezi diferentele dintre asta de acum si poate viitoarea posibila peste ceva timp. Pentru inceput e buna, kw . Multumesc pentru sfat!
June 20, 20187 yr Author NEW: Scuze pentru rezolutie, dar cred ca avatar-ul asta mi-a iesit bine la blur chiar nu mai stiu ce sa incerc cu blur-ul.
June 21, 20187 yr De la cerere? =]] Da, pai tu probabil pui blur acolo dar nu setezi opacitate, nimic.
June 21, 20187 yr Author https://postimg.cc/gallery/tjh9mme0/ sigur n-am schimbat opacitatea.. SIGURRR
Salut, Aici imi voi posta lucrarile.
Tin sa mentionez ca sunt la inceput, nu doresc sa vina un utilizator si sa imi zica ca sunt "praf" "nu e de tine" sau alte chestii.
Notele si sfat-urile sunt primite cu mare drag!