Jump to content
Banner 730x90px boost

xKerosen

Moderator
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by xKerosen

 1. Nume: Manea Andrei.Vârsta [ minim 18 ani ]: 18 ani.Motiv: Vreau sa ajut acest forum in dezvoltarea lui.Contact (Discord, Skype): Discord: [x]Kerosen | 1771#3306Experiență moderare: Aproape un an de zile.Cunoștințe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting): Photoshop.Cât timp poți oferi forumului pe zi: In principiu 3-4 ore pe zi, dar daca este nevoie mai mare pot sta oricat.Locul unde dorești sa moderezi: Discutii tematice si socializare - YouTube, Muzica.O scurtă descriere despre dvs.: Sunt un adolescent destul de sensibil, desi acest aspect nu este vizibil decat pentru cei care ma cunosc foarte bine.Imi place sa fac sport si sa-mi pastrez prietenii adevarati langa mine.Incerc atat cat pot sa ajut cand cineva are nevoie de mine si sunt o fire destul de voluntara. Cu riscul de a fi enervat si chiar obositor, insist sa-mi ating scopul propus.Cred ca ar trebui sa devin mai rabdator, dar sper ca odata cu varsta se va rezolva si acest lucru. Nu-mi place deloc sa fiu ''un om bolnav'' chiar si exagerez uneori in manifestarile mele legate de boala.Cred ca totul se poate rezolva si sunt foarte ambitios cand imi propun ceva. Imi place sa ies cu prietenii mei si sa fiu fericit, sa ma bucur de tot ce imi rezerva aceasta viata.Fiecare dintre noi are un plan de viitor si anumite dorinte de implinit, eu unul vreau sa ajung ce mi-am propus, indiferent de sacrificiile pe care le fac si indiferent cata munca ar trebui sa depun.Cu ce considerați că puteți îmbunătăți categoriile pe care urmează să le moderați: Cu multe noutati, atat in materie de muzica buna cat si in materie de videoclipuri online.Alte precizări (Opțional): Va multumesc pentru timpul acordat!
 2. In acest topic se vor posta testele cu cei acceptati pentru teste. La test se vor face poze/video la intrebari si raspunsuri. Dovezile testelor sunt valabile doar 72 de ore. In acest topic va posta doar liderul/coliderul si testerii factiunii. Modelul de postare: Nick-ul tau : Am dat test cu : Numar greseli (x/3) : Rezultat (Admis / Respins) : Alte precizari :
 3. In acest topic se vor posta cererile de demisie - Pentru a fi demis din factiune fara a primi 40 FP trebuie sa stati cel putin 14 zile (2 saptamani) in factiune. - Cei ce au mai putin de 14 zile si pun demisie for fi demisi cu 40 FP - Cei ce pun demisie trebuie sa respecte neaparat modelul de mai jos. - Cei ce pun demisie trebuie sa faca o poza in joc pe chat-ul factiunii cu 'Vreau sa fiu demis' - Cei din staff nu au nevoie de dovada din joc pentru demisie. - In cazul in care un jucator nu poate intra in joc (pc stricat, etc), acesta trebuie sa faca o poza conectat in panel pe profilul sau, de preferat de pe telefon. Model cerere demisie: Nick pe server : Rank-ul detinut : Motivul plecarii : Dovada cu 'Vreau sa fiu demis' : Alte precizari :
 4. - In acest topic liderul / coliderul vor posta santiunile acordate unui membru si nu apare in logs pe panel cu motivul. - Sanctiuniile le poti primi in urma reclamatiilor. - Sanctiunile acordate din panel nu sunt obligatorii de postat in acest topic. Sanctiunile sunt in functie de gravitate: Avertisment verbal (AV); Faction Warn (FW); Uninvite. Model de postare: Nick-ul tau : Nick-ul celui sanctionat : Sanctiunea acordata : Motiv : Dovada :
 5. Nume: Manea Andrei. Nick: xKerosen. Profil Steam: - Vârsta: 18 ani. Locație: Pitesti. Hobbyuri: Sport/Ieșitul pe afara. De unde ai auzit de noi?: De pe YouTube. Completări: Bine v-am gasit!
×
×
 • Create New...