Jump to content
Banner 730x90px boost

Supermen

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. În acest topic poți raporta absența ta la o ședința Taxi folosind butonul Post Reply și urmând exact următorul model: »Model de postare: Nickname: Rank: Motivul absenţei: Data ședinței : Alte precizări: »Atenţie! ->Toate absențele la ședinţa Taxi se fac in acest topic. ->Sedinţa nu este obligatorie pentru Rank 6, iar pentru rank 1-5 cine nu are învoire va primi (dacă este ședinţa obligatorie) Faction Warn. ->Aveţi voie să faceăi maxim o învoire pe luna, cine face mai mult de o învoire pe luna și nu este prezent la ședinţa va primi Faction Warn.
  2. Reguli si informatii pentru membrii care sunt la inceput in Taxi Los Santos Modelul bunului simţ. #1. La urcarea în taxi: "Bună ziua (sau seara), unde doriţi?" / "Bună ziua (sau seara), care este destinaţa aleasă?" / "Unde doriţi să ajungeti?". #2. În timpul comenzii: "Doriţi un post de radio?" / "Doriţi să ascultaţi nişte muzică? Dacă da, ce radio doriţi?" / "Aţi dori un post de radio anume?". #3. La finalizarea comenzii: "O zi (sau seara) bună!" / "Sper că v-am fost de folos!" / "Apelaţi la noi oricand!". Aveţi responsabilitatea de a merge pe principiul: "Clientul nostru, seful nostru! In acest topic sunt prezentate toate informaţiile necesare celor ce vor să devină taximetristi, sau celor ce abia au intrat în această facţiune. Informatii pentru pretendenţii Taxi Los Santos În momentul în care aţi fost trebuie sa fiţi pregătiţi să susţineţi testul pentru intrarea in facţiune, dacă aţi aplicat la această facţiune vine de la sine ca voi cunoaşteţi regulamentul si informaţiile de care aveţi nevoie pentru a intra in aceasta. Dacă veţi fi si sunteti pregatit de test puteti cauta un tester / lider / co-lider pentru a sustine testele. Daca primiti 2 crash-uri in timpul testului sunteti automat picati. Daca in timpul testului primiti crash si nu va reconectati in 15 minute sunteti automat picati. Daca in timpul testului bubuiti masina de mai mult de 3 ori, sunteti automat picati. Daca in timpul testului va deconectati prin [/q] neanuntat, sunteti automat respinsi.
  3. Nick-ul tau: Ionut. Varsta reala: 13 ani. Cate ore acorzi pe zi serverului? (fara afk/sleep): Pot sa stau activ pe sv 2-3 ore. De ce doresti sa te alaturi factiunii? :Doresc sa intru in aceasta factiune deoarce im place mult cu ce sa ocupe aceasta factiune. Esti capabil sa lucrezi in echipa? :Desigur. Cu ce se ocupa National Guard? :Factiunea NG sa ocupe cu consfiscarea droguri-lor, si wantede. Descrie-te in 30 de cuvinte :Ma numesc Ionut si am o varsta de 13 ani. Locuiesc in Germanya, sunt o persoana buna, calma si sunt unu baiat foarte cuminte, ascult pe toti ce zic. Esti de acord ca daca nu respecti liderul / coliderul vei fi santionat cu FW respectiv Uninvite? :Desigur.
  4. Nick-ul tau: Ionut. Varsta reala: 13 ani. Cate ore acorzi pe zi serverului? (fara afk/sleep): Pot sa stau activ pe sv 2-3 ore. De ce doresti sa te alaturi factiunii? :Doresc sa intru in aceasta factiune deoarce im place mult cu ce sa ocupe aceasta factiune. Esti capabil sa lucrezi in echipa? :Desigur. Cu ce se ocupa National Guard? :Factiunea NG sa ocupe cu consfiscarea droguri-lor, si wantede. Descrie-te in 30 de cuvinte :Ma numesc Ionut si am o varsta de 13 ani. Locuiesc in Germanya, sunt o persoana buna, calma si sunt unu baiat foarte cuminte, ascult pe toti ce zic. Esti de acord ca daca nu respecti liderul / coliderul vei fi santionat cu FW respectiv Uninvite? :Desigur.
×
×
  • Create New...