Jump to content
Banner 730x90px boost

Sabervain

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    0 [ Donate ]

Profile Rating - 0

No reviews yet

About Sabervain

  • Birthday 11/27/1996

Personal Information

  • Tara
    Germania
  • Oras
    Zirndorf
  • Steam
    Da

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sabervain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Numele tau: SABERVAIN2. Numele reclamantului(Playeru-lui): Poker 3. Motivul: Limbaj 4. Dovezi:
  2. 1. Numele tau: SABERVAIN2. Numele reclamantului(Playeru-lui): Gabriel 3. Motivul: Jignire 4. Dovezi:
  3. 1. Numele in joc: SABERVAIN 2. Propunere: Ma intors din nou cu sugestie si este vorba de timpul pe care player-ii il au pentru a putea aduna de pe jos obiectele care pica la mobi / bosi. Find loot-ul foarte bogat (pica mult si asta e foarte bine) ar fi bine daca loot-ul ar mai ramane acolo vreo cateva secund in plus daca ar fi posibil. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: Eu zic ca multi player-i s-ar bucur pentru acest lucur si nu doar eu.(Nu pot tine pasul cu loot-ul cateodata fiind ca dispare prea repde)
  4. 1. Numele in joc: SABERVAIN 2. Propunere: Este mai mult o sugestie decat o propunere , sincer sa fiu este doar opinia mea . Intreband player-ii de pe server si documentandu-ma mai in amanunt am observat ca skill-ul de la Warrior "Aura Sabiei" este PB(Player Buff) cu durata cea mai scazuta de pe server si nu spun asta doar pentru cu joc aceasta clasa . Sa nu mai lungesc si sa trec la subiect . Stiu ca e posibil si chiar m-as bucura foarte mult daca s-ar putea prelungi durata acestui Buff cu macar 40 de secunde . 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: Eu sunt de parere ca multi player-i care joaca aceasta clasa vor fi bucurosi si foarte multumiti de aceasta inbunatatire.
  5. Am prieteni buni care ma inspira si nu regret nici macar o clipa faptul ca i-am convins sa vina pe acest server. Am vazut un Fondator bun care munceste pe branci ca sa mentina serverul "curat" in acest sens ma refer fara buguri si fara chesti de care sa se planga lumea . Si un STAFF capabil ,respectuos si gata sa te ajute si sa te indrume .
  6. 1. Numele in joc:SABERVAIN 2. Propunere: O tasta sau o iconita in inventar pentru mantia curajului. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: Eu zic ca ar fi foarte folositoare pentru persoanele care sunt inca in faza de crescut . Cum si domnul fondator Aliace stie , este foarte obositor "batutul" in taste in continu. Opinia mea este ca ar fi un "feature" daca imi permiteti sa zic, foarte folositor prin care ai putea sa activezi si sa dezactivezi matia curajului.
  7. 1. Numele in joc: SABERVAIN 2. Propunere: Eu as propune sa fie putin mai greu modul prin care poti obtine iteme...Adica la ce ma refer cand zic mai "greu" ...adica ma refer sa fie nevoie de mai mult de cat balante si gheare pentru a upgrada si evolua itemele ...sincer mi se pare putin prea simplu deoarece gasesti tot ce ai nevoie la toti mobii / bosii din joc. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: E doar o opinie dar eu cred ca ar exista mai multa activitate si schimbarea asta ar putea sa puna putin in miscare asa zis-ul "comert" din joc si chiar cred ca cei care sunt la "inceput de drum" nu s-ar mai gandi "Da frate dupa ce termin de farmat la dragoni si de facut level 120 o sa am deja Setul de PvM si PvP gata " . Eu zic daca ar exista un item sau doua in plus la cerintele de la upgrade ar fi mai bine si usor ,usor am putea goni idea de "a nu avea ce face" cand ajungi la level maxim.

×
×
  • Create New...