Jump to content

xAllow

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Points

    0 [ Donate ]

Everything posted by xAllow

  1. 1. Numele in joc: xAllow 2. Propunere: sa se adauge evolutie si pe armele de lvl 75 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: e un plus bun (zic eu) in accea ce priveste PVM-ul (la bosi/dragoni) dar si PVP daca iti bagi PC.
  2. 1. Numele in joc: xAllow 2. Propunere: adaugarea de mesaje "cheie" atunci cand ai atins un anumit nivel (de ex: la nivel 120 serverul sa afiseze mesajul "Playerul xAllow a atins lvl 100! Felicitari"). Ar putea fi adaugate pe mai multe nivele, zic eu, la lvl 100 - 110 - 120 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: ar fi un plus de "infrumusetare"
  3. 1. Numele in joc: xAllow 2. Propunere: cresterea exp-ului dat de mobi in mapa 110-120, practic cum e acum e cam degeaba, poate poate doar in weekend sa ai o sansa sa primesti 0.5% exp. Sau macar sa fie muuulti mobi intr-un loc. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: cresti si tu omeneste, nu ca pe RO. 0.01% mi se pare drastic.. Ce imi e mapa 110-120 ce imi e ca bat la caini..
  4. Ca folosesc autoclicker e ca si cum as avea mantie automata, ce efort depun? :)) Dar poate in timpul ala mai lucrez la ceva pe laptop, normal autoclicker-ul nu te lasa sa mai faci altceva, asta era ideea.
  5. 1. Numele in joc: xAllow 2. Propunere: mantie automata. Mantia ramane activa daca dai click dreapta pe ea. Se poate pune ca drop, nu sa o poti lua usor din shop si sa fie valabila undeva la 6-12h. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: nu s-ar mai folosi autoclicker si e mult mai convenabil cand vine vorba de farm.
  6. Nume: Cerere wCD Versiune: 1.0 Autor: DanN (modificari + imbunatatiri by LiOn) [LiOn fiind eu :D] Descriere: Un plugin simplu, cu o comanda care ajuta adminii sa ceara wCD unui player. Pluginul pune jucatorul la spec si ii este transmis in chat ca i se cere o scanare, i se ofera link-ul de download si i se pune la dispozitie un motd cu informatiile si explicatiile necesare efectuarii scanului. Acces la comanda /scan se face de la accesul ADMIN_KICK (la vechiul pluginul orice player putea folosi comanda) Playerul este bagat automat la spectatori de catre server Se salveaza un screenshot in cstrike-ul adminului, pentru a avea dovada banului Mesaje colorate Poze: - Download: PM sau ADD STEAM * Instalare: 1. Fisierul cerere_wcd.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting 2. Fisierul cerere_wcd.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: cerere_wcd.amxx [Instalare fisier html] 1. Fisierul [block]wcdinfo.html[/block] il puneti in [block]addons/amxmodx/configs[/block] * Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg Nu necesita * Comenzi administrative (se tasteaza in consola si trebuie sa fiti administrator): Nu necesita * Comenzi publice (se tasteaza in joc prin apasarea tastei Y): /scan "nume" Ex: /scan xallow /infowcd - afiseaza un motd cu informatiile necesare efectuarii scanului * Module necesare (se sterge ; din fata modulului de mai jos; acestea le gasiti in fisierul amxmodx\configs\modules.ini -
  7. 1. Numele in joc: xAllow 2. Propunere: marirea dmg-ului la saman leac. Da extrem de putin. Am facut aseara un test: intr-un player fara iteme pe el da maxim 13/14k ceea ce mi se pare extrem de putin, fiind vorba de saman leac. Un al doilea test l-am facut pe un player cu generala, a dat maxim 4k. Mentionez ca am itemele evoluate si bonusate ca la carte. Totusi este saman leac, la PVP ar trebui sa fie bun, daca nu foarte bun. Probabil se va zice ca daca se va mari DMG-ul samanul ar fi prea bun, ei bine, da, samanul mereu e bun, ca d-aia e saman si un caracter destul de pretentios de jucat cu el, mai ales la crescut, din aceasta cauza merita acest statut. Insa daca ai aparare clopot/evantai (nu mai zic de set) rezisti fara probleme impotriva samanului. 3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: Sunt putini samani pe server, si asa ar mai incuraja playerii sa fie mai buni la PVP, in plus trebuie egalata balanta DMG-ului intre rase, nu poate un sura BM sa dea cu 20k peste un saman leac sau cel putin n-am mai intalnit eu asta. Multumesc anticipat! Nu uitati ca este doar o propunere, sa nu-mi sariti in cap :)) . Sunt dispus sa port o discutie civilizata.

×
×
  • Create New...