Jump to content
Banner 730x90px boost

Domnul Nobody

Membru
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Domnul Nobody

 • Birthday 05/20/2001

Recent Profile Visitors

1,307 profile views
 1. Un român întreabă la Radio Erevan: – Ce este acela wisky? – Wisky este o băutură alcoolică renumită, pe care o bea clasa muncitoare prin reprezentanţii şi aleşii săi.
 2. Un cetăţean intră în măcelărie: – Aveţi mânzat? – Nu. – Dar porc? – Nu. – Pui? – Nu. – Dar ce aveţi domnule? – Avem deschis de la 6 la 16.
 3. Taticule, ce este o ciocanitoare? – O privighetoare dupa un an de la casatorie
 4. La o coadă, doi bărbaţi discutau despre probleme curente. Unul din ei spunea: – A mea este uite-aşa de mică… Nu mai pot să fac nimic cu ea. – Nu vă e ruşine oameni în toată firea să vorbiţi aşa!?-îi apostrofează o cucoană indignată. – Nu te ambala femeie! – zice al doilea bărbat. Vorbeam de flacără de la aragaz.
 5. Tatăl fetei către viitorul ginere: – Şi dacă n-o să vă înţelegeţi? – Nici o grijă. Eu v-am luat-o, eu v-o aduc înapoi!
 6. – Ioane, mă, Ioane, te sun drept de la Ontario, mă! – Așe, mă, Vasile, no care-i baiul? – Mă Ioane, zic c-am auzit că Băsescu și-o dat demisia, mă, cum o fo’ treaba asta? – Chestie mare ce-o fost, mă Vasile! S-o trezit într-o nămiază și-o vorbit ca la război, la radiou, tulai Doamne! O zis că nu-l mai rabdă inima să vadă țara ruinată, mă Vasile, că el mere și că toți piscoșii, zăluzii și floașterii să meară numaidecât cu el. – Așe, și? – No, și duși or fost, mă Vasile. Duși în cârca ! – Ține-i strânși, Doamne! Și cine o rămas să cârmească țara? – Cum cine, Vasile? Regele nost’! Țara e curată și mintenaș se rumenește iară ca o pâinișoară. Și toți merem la lucru ca la horă. Și când e horă, apăi ne-aud și țările vecine, de se minunează și-acuș mi-e că dau buzna peste noi!… – Mă Ioane, tu-ți bați joc de mine! – No, măi Vasile, dară cine-o început primul?!…
 7. Sambata dimineata m-am strecurat usor din asternut, mi-am facut pachetul si am coborit pe tacute in garaj. Am legat barca la cirlig si am inceput sa dau cu spatele. Abia cind am iesit cu totul din garaj am realizat ca ploua cu galeata si vintul batea cu 100 km/h. Am deschis radioul si am aflat ca vremea avea sa fie la fel toata ziua. Am tras inapoi in garaj si, tiptil, m-am dus inapoi in dormitor. M-am strecurat la loc langa nevasta-mea si i-am soptit: – E o vreme groaznica afara. Pe jumatate inca adormita, ea a raspuns: – Iti poti imagina ca prostul de barbatu-meu s-a dus la pescuit pe asa o vreme?…
 8. Inaintea ultimei reprize a unui meci de K1, unul dintre luptatori merge la coltul sau si isi intreaba antrenorul: – Cum stau? – Daca reusesti sa-l omori acum, faceti egal!
 9. O doamnă, foarte, foarte fiţoasă, care locuia într-un cartier de lux, merge cu un Porsche Cayenne la medicul său. Intră în biroul medicului şi strigă:– Doctore, e groaznic, am fost înţepată de o viespe.– Haideţi doamnă, calm, spune medicul, probabil nu e mare lucru…– Dar, doctore, tu nu-ţi dai seama, este extrem de … cum să spun … este ingrozitor de jenant, ştii…– Dacă mi-aţi spune întâi unde aţi fost muşcată…?– Aaaa, asta nu! În niciun caz!– Dar sunt doctor, puteţi să-mi spuneţi!– Nu, pentru că trataţi toate prietenele mele şi dacă ar afla viaţa mea socială ar fi distrusă…– Dar eu respect secretul profesional, nu voi spune nimănui, ziceţi!Atunci doamna se apropie de doctor, se asigură că nu mai e nimeni în camera şi-i şopteşte:– Într-un magazin cu reduceri, de la periferie…
 10. Intrebare :Cum transformi un pentagon intr-un patrat ?Raspuns :Aplicand teorema lui Bin Laden,
 11. Învăţătoarea:– Copii, spuneţi cum aplicaţi voi în familie directivele de partid pentru economisirea energiei electrice. Popescu!– La noi acasă, mama pune mâncarea afară pe balcon şi nu mai foloseşte frigiderul.– Bravo, Ionescu!– Eu când vin acasă de la şcoală, nu mai ies să mă joc, ci îmi fac lecţiile imediat, aşa că seara nu mai aprindem lumina.– Bravo!– Şi eu, şi eu tovarăşa!– Spune, Bulă!– Noi seara ne uităm la televizor la programul bulgarilor şi aşa consumăm curentul lor.
 12. Nick-ul tau : NobodyPrenume : DariusVarsta : 16 și 7 luniLocatia : Oravița / Caraș SeverinOcupatie : elevJocul(rile) preferat(e) : Pe pc nu ma joc, pe tel ma joc Clash, Ml și OSM, presupun ca nu știe nimeni de ele decât de ClashHobby-urile tale : Sa joc fotbal, sa bag la pariuri, sa ma distrez și sa fac caterinca. Interese : Vreau sa ajut, am văzut ca e la început comunitatea iar mie îmi place mult sa ma implic, sunt activ și tot ce trebuie. N-aveți griji :)) O descriere despre tine : Înalt, șaten, detaliile astea nu prea contează. Sunt activ, o sa postez si o sa ajut cum pot. De unde ai aflat de OldStyle Community? : Am cautat random comunități noiAlte precizari? : Bine v-am găsit.
×
×
 • Create New...