Jump to content

Domnul Nobody

Member
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

About Domnul Nobody

 • Birthday 05/20/2001

Recent Profile Visitors

1,409 profile views

Domnul Nobody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Numele produsului: Model: Cantitate: Starea produsului: Detalii despre produs: Imagini: Alte precizări: Schimp pe: Numele produsului dorit: Model: Cantitate: Detalii despre produs: Imagini: Alte precizări: Contact: Modalitate de realizare a schimbului: Informaţii: Titlul topicului trebuie să fie astfel: Schimb - Produs cu Produs. Topicurile inactive timp de 1 saptămână vor fi închise. Nu se pot face schimburi între produse cu tentă pornografică. Nu se acceptă vânătoarea de posturi sau dublu post.
 2. Model Nume: Localitate: Denumire produs dorit: Pretul oferit: Modalitate Plata (SmS/Bancar/Paypal?) : Modalitate contact: Alte precizari: Numele topicului trebuie sa fie [Cumpar] nume produs. Aveți dreptul la up odată la 48 ore !
 3. Dacă nu aveţi poze cu produsul pe care doriţi să îl vindeţi subiectul va fi arhivat si închis. Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. EX : Vând cont de steam MODEL POSTARE: 1.Nume pe forum: 2.Produs scos la vânzare:: 3.Descriere produs: 4.Modalitate de plată: 5.Preţ produs: 6.Date de contact: 7.Alte precizări: 8.Dovadă produs (ss) :
 4. Stelistii au pierdut al doilea meci din acest sezon pe terenul Iasiului, scor 0-1. Ionut Pantiru a inscris unicul gol al partidei in urma careia echipa lui Dica ar putea pierde si fotoliul de lider. Fara Denis Alibec, lasat la Bucuresti, Dica a fortat atacul cu Gnohere, Budescu, Teixeira si Tanase, dar nu a avut noroc. Echipa sa nu a reusit sa penetreze apararea Iasiului, care a facut un meci perfect. Ba chiar din contra, stelistii au cedat in minutul 47, cand Ionut Pantiru l-a invins pe Nita cu un sut de la 18 metri, dupa o eroare a sarbului Planic. La final, fanii stelisti au regretat absenta lui Denis Alibec, chiar daca atacantul nu a reusit sa marcheze inca niciun gol in actuala stagiune. Nicolae Dica a explicat si el motivele pentru care Alibec nu a facut deplasarea la Iasi. "Denis a resimtit o contractura chiar in finalul ultimului antrenament, in momentul in care voia sa bata o lovitura libera. De aceea nu a facut deplasarea", a explicat Dica.
 5. Eu încep prin a scrie doi membrii. Ex: Domnul Nobody vs. Demon JR Iar următorul trebuie sa aleagă unul dintre ei doi și sa pună la rândul lui alți doi membrii asa : 'membru vs membru' REGULA: Nu va puneți pe voi. Incep eu: Aliace vs. DemonJR
 6. Info: Scopul jocului este sa raspunzi la intrebarea celui de dinaintea ta Ex:Ce ai face daca ai fi lider? Incep eu: Ce ai face daca ai fi Administrator pe aceasta comunitate ?
 7. Pune-i o porecla celui de mai sus
 8. Europa: Rusia (organizatoare), Belgia, Anglia, Germania, Spania, Polonia, Serbia, Islanda, Franta, Portugalia, Elvetia, Croatia, Suedia, DanemarcaAfrica: Tunisia, Nigeria, Maroc, Senegal, EgiptAsia: Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia SauditaAmerica Centrala si de Nord: Costa Rica, Mexic, PanamaAmerica de Sud: Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia
 9. La origini, Feng Shui a fost arta de a decora morminte. Srănutul oprește toate funcțiile organismului, chiar și inima. Șarpele poate să doarmă până la 3 ani fără să se trezească. În decursul unei vieți normale, părul unei persoane poate să crească 700 km.
 10. Atunci ceva mai jos cu un nivel.
 11. Numele real: DariusVarsta: 16 și 7 luni. Vechime: doua zilePosturi: Nu știu, câteva. Fac 1000 în maxim o săptămână dacă e super necesar. Gradul dorit : Supervisor dacă se poateVechimea Gradului Actual:-Contact FB,SKYPE,MESS: Fb: Darius ConstantinCat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: De când m-am înregistrat cred ca am întrat la fiecare 10 minute și mai scriam pe chat, măi ma uitam peste posturi. Deci dacă o sa primesc, stați liniștit, ca o sa fiu super activ și o sa mă implic. Asa sunt eu. De ce vrei acest grad?: Îmi place sa ajut și vreau sa fiu mai responsabil. Și sunt activ. O sa fiu și mai activ. Și o sa caut membrii. Puteți acorda o șansă, nu o sa regretați
 12. Aici trebuie sa dai o nota celui de mai sus și tot asa. Prima data mie.
 13. Nick-ul tau : NobodyPrenume : DariusVarsta : 16 și 7 luniLocatia : Oravița / Caraș SeverinOcupatie : elevJocul(rile) preferat(e) : Pe pc nu ma joc, pe tel ma joc Clash, Ml și OSM, presupun ca nu știe nimeni de ele decât de ClashHobby-urile tale : Sa joc fotbal, sa bag la pariuri, sa ma distrez și sa fac caterinca. Interese : Vreau sa ajut, am văzut ca e la început comunitatea iar mie îmi place mult sa ma implic, sunt activ și tot ce trebuie. N-aveți griji :)) O descriere despre tine : Înalt, șaten, detaliile astea nu prea contează. Sunt activ, o sa postez si o sa ajut cum pot. De unde ai aflat de OldStyle Community? : Am cautat random comunități noiAlte precizari? : Bine v-am găsit.
×
×
 • Create New...