Posted December 28, 20204 yr Founder 1. Timp Breasla. Timpul de stergere / creare / invitatie breasla a fost scos. De acum nu mai exista acel timp enervant de-o zi. 2. Bug Tarnacop. Nu se mai poate echipa skin de arma pe Tarnacop. 3. Mobii. Mobii dupa ce sunt omorati dispar mai repede cu o rata de 90%. Atfel in combinatie cu Mod Caine activat, lag-ul din mapele de crescut se reduce drastic. 4. Buton "Creste Competenta". Butonul Creste Competenta din partea dreapta de jos, a fost scos. Pe langa faptul ca era inutil, trebuia sa-l si suportati in permanenta. 5. Shop Euro. Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum Pirat si Coare Diavol la NPC-ul Shop Euro. Le puteti vedea apasand click aici. Setul este disponibil si in ItemShop si il puteti gasi aici. Costum Pirat: Max. PV + 4500 Trae Impotriva semi-oamenilor + 15% Paguba Abilitatii 12% Coare Diavol: Max. PV +2200 Trae Impotriva semi-oamenilor +10% Sansa de lovitura critica +7% 6. Bug Experienta. Am rezolvat bug-ul cu experienta din mapa 50-80. 7. Iconita "Protectie Inventar". Iconita de la "Protectie Inventar", a fost schimbata cu una intuitiva.
1. Timp Breasla.
Timpul de stergere / creare / invitatie breasla a fost scos.
De acum nu mai exista acel timp enervant de-o zi.
2. Bug Tarnacop.
Nu se mai poate echipa skin de arma pe Tarnacop.
3. Mobii.
Mobii dupa ce sunt omorati dispar mai repede cu o rata de 90%.
Atfel in combinatie cu Mod Caine activat, lag-ul din mapele de crescut se reduce drastic.
4. Buton "Creste Competenta".
Butonul Creste Competenta din partea dreapta de jos, a fost scos.
Pe langa faptul ca era inutil, trebuia sa-l si suportati in permanenta.
5. Shop Euro.
Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum Pirat si Coare Diavol la NPC-ul Shop Euro.
Le puteti vedea apasand click aici.
Setul este disponibil si in ItemShop si il puteti gasi aici.
Costum Pirat:
Max. PV + 4500
Trae Impotriva semi-oamenilor + 15%
Paguba Abilitatii 12%
Coare Diavol:
Max. PV +2200
Trae Impotriva semi-oamenilor +10%
Sansa de lovitura critica +7%
6. Bug Experienta.
Am rezolvat bug-ul cu experienta din mapa 50-80.
7. Iconita "Protectie Inventar".
Iconita de la "Protectie Inventar", a fost schimbata cu una intuitiva.