Jump to content
Banner 730x90px boost

Aliace

Fondator
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Aliace last won the day on April 3

Aliace had the most liked content!

About Aliace

 • Rank
  BIO.OLDS.RO
 • Birthday 07/28/1996

Personal Information

 • Tara
  Romania
 • Oras
  Ploiesti
 • Steam
  Da

Recent Profile Visitors

2,867 profile views
 1. Din moment ce un topic a fost inchis, nimeni nu mai are voie sa comenteze, chiar daca acel cineva are acces sa faca acest lucru. In aceasta categorie, mai ales la reclamatii, comenteaza doar STAFF-ul si noi raspundem pentru decizile noastre.
 2. Salutare! Azi, in data de 04/4/2020, a fost adaugat evenimentul de Paste. Iar acesta va dura doua saptamani. Acest eveniment consta in strangerea a cator mai multe oua, pe care ulterior le duceti la "Iepurasul de Paste". Puteti dropa oua la: -Bosi -Pietre -Dragoni -Mobi - Doar din mapele speciale - Teleporter Special. Mai jos aveti o lista cu ce puteti cumpara de la Iepurasul de Paste si cat consta itemele de acolo. Echipa Metin2 Plague, va ureaza un Paste fericit. (Mai putin alaturi de cei dragi, pentru ca virus, chestii, stiti si voi...) 🤣 Distractie placuta! Ne auzim pe joc. ❤️
 3. 1. A fost adaugat eventul de Paste. Acest event consta in strangerea a mai multor oua pe care trebuie sa le duceti la "Iepurasul de Paste", acesta fiind in Map 1 si va veti putea cumpara Costume/Firzuri/mount/Pet. Aceste oua pica la: Bosi/Pietre/Monstrii din mapele de crescut/farmat, Pentru si mai multe informatii click aici. 2. Pietrele din mapa 100-110, cele care se afla langa "Dragonul Albastu", au fost scchimbate cu altele care au un aspect mult mai frumos. 3. Costumele "Costumul cu dinti (Gold)", "Costumul cu dinti (Silver), au suferit mici imbunatatiri. 4. Mesajul de la "Mapa Dragonulor", mai exact mesajul de la Dragonul Albastru, unde scria ca puteti intra de la lv. 80, a fost modificat in 100. Acest mesaj a ramas neschimbat de cand puteati intra in "Mapa Farm Speciala", de la lv. 80. Intre timp am schimbat denumirea ei, cat si limita de intrare. 5. Au fost modificate un NPC-uri, sa poti trece prin ele. Acum puteti trece prin absolut toate NPC-urile, fara sa va mai blocati in ele. *Acest este o completare pentru uptate-ul care s-a facut pe data de 01.4.2020, adica in urma cu 3 zile. Puteti ctit actualizarile care s-au facut atunci, apasand click aici. *Ce update-uri urmeaza?: -Modificareea DMG-ului armei "Sulita Orientala". -Adaugarea unei noi arme pentru Sura BM. -Adaugarea de Skinuri noi in ItemShop. -Adaugarea unui sistem mai avansat de OX.
 4. 1. A fost adaugata protectie in mapele de crescut/farmat. Aceasta protectie consta in faptul ca nu va mai puteti sa va dati pe liber si sa omorati alti playeri. Deoarece asta era una dintre cele mai mari probleme in randul jucatorilor, am reactionat ca atare. 2. Alege magiile! A fost adaugat un quest pentru a iti alege magiile de la lv. 12. Nu va mai trebui sa dati relog sau sa schimbi mapa pentru a va alege magiile. Va va aparea pe ctrl+q, un quest sa-ti alegi magiile. 3. Adaugarea unui NPC "Armuri Design". Am adaugat un NPC, de unde va puteti cumpara armuri de lv. mic +0, special pentru deisgn. Deoarece multi au cerut acest lucru, intr-un final le-am adaugat. 4. Rezervarea bugului cu experienta. Din cate stiti, uneori cand voiati sa facetu lv. nu primeati experienta, ci in schimb sa era luata. Acest bug provenea din cauza 'Inelului de experienta" si al "Leului Alb", drept urmarea aceste iteme au fost scoate de la drop. 5. Limitarea "Vitezei de atac". Am primit raport de la playeri ca unii jucatori au viteza atacului neobisnuit de mare. Astfel am calculat cat ar fi viteza de atac pe server cu toate itemele si bonusurile aditionale si am plus limita. Daca treceti de aceasta limita, inseamna ca ceva este suspect si o sa va scoata afara din joc. 6. Limita de intrare in mapa 50-80. Daca ati depasit nivelul 80, nu mai puteti intra in ea. Chiar daca este protectie si in aceasta mapa, playerii de lv. 80, au alte mape unde pot creste/farmeze. 7. Nu mai pica itemele. Chiar daca aveti grad negativ, "Agresiv", "Crud" etc. Itemele nu vor mai pica. Acum puteti sta fara grij c-o sa va pierdeti itemele si ca trebuie sa stai mereu dupa voi cu "Boabe Zen". 8. Modificarea dropilui. Modificarea dropului in mapa 50-80. Am modificat rata unor iteme care picau foarte des. 9. Problema cu "Coif cu Dinti (Gold)" si "Coif cu Dinti (Silver)". Din cate stiti, nu apareau bonusurile pe aceste coifuri... Acum nu mai exista aceasta problema. 10. PM direct din chat. Daca cineva scrie un mesaj pe "Striga", aveti posibilitatea sa-i trimiteti mesaj direct din chat, apasand doar un singur click. Stiti foarte bine ca era foarte obositor si stresant sa dati PM cuiva, tastandui numele. 11. Am schimbat intrebarile la OX. 12. Am modificat premiile de OX. *Ce update-uri urmeaza?: -Vineri - Adaugarea evenimentului de Paste. -Modificareea DMG-ului armei "Sulita Orientala". -Adaugarea unei noi arme pentru Sura BM. -Adaugarea de Skinuri noi in ItemShop. -Adaugarea unui sistem mai avansat de OX.
 5. Aliace

  Cadou Aliace

  Aliace iubeste cand primeste cadouri. ❤️ Mersiiiiiiiiiii! ❤️
 6. In primul rand vreau sa citesti regulamentul. Si sper sa intelegi ca Aliace nu se poate imparti la 100 de playeri, dupa bulnul vostru plac. Daca aveti ceva de discutat, discutati in privat. Nu imi mai dati mesaj pentru toate prostiile. Staff nou, inseamna bani, iar eu nu castig destul bani din server, in cat s aplatesc staff-ul sa aiba grija de prostiile pe care le discutati voi. Aveti o problema, nu ma contactati, aveti forum. Nu mai raspund la mesaje gen vin-o repede ca X face nu stiu ce. Daca am vazut ca va luati de playerii mci si nu ii lasati sa creasca, va dau iar ban si n-o sa mai accept cererile voastre. O seara faina!
 7. Multumesc pentru ionformare. Cand vor intra pe server, vor primi multe.
 8. Acesta este un Model pentru a reclama un player! Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Reclamatie] Numele jucatorului" Cerinte pentru a putea posta o propunene: 1. Numele tau: 2. Numele reclamantului(Playeru-lui): 3. Motivul: 4. Dovezi:
 9. Buna ziua! Am creat aceasta categorie, special pentru cei care vor sa ajute in mod direct server-ul printr-o donatie. Suntem in plina dezvoltare si orice sustinete financiara din partea dumneavoastra este mai mult decat bine primita. Itemele oferite in urma donatiei, sunt doar o multumire, o apreciere a faptului ca ajutati la dezolvtarea acestui server si suntem recunascatori. Pentru ca multi dintre playerii de pe server m-au intrebat cand vom adauga costumele personalizate, iata ca azi a sosit timpul pentru acest lucru. De azi va puteti alege singuri costumele pe care le doriti sa le aveti in joc. Singura conditie, este sa va aduceti dumneavoastra resursele necesare pentru costum. Sau puteti opta din lista noastra de costume. Ce trebuie sa stiti: -Costumele pe care dumneavoastra le alegeti vor fi purtate doar pe o singura rasa, ci doar pe un sex, M/F. Daca alegeti un costum de exemplu: Ninja M, acel costum, o s amearga doar pe Ninja M. -Nu suntem designeri. Nu va putem face costume, adica sa le facem de la 0 sau sa le modificam. -Costumel personalizate, vor vi unice pentru playeri. Daca player-ul X, a vrut costumul Y, nimeni nu il mai poate alege pe acela. *Mai jos aceti lista de bonusuri ce pot intra pe costum: ▶Pretul va fi de: 50€ Vor fi 3 bonusuri +3K PV. (In total 4 bonusuri.) Lista cu bonusuri: ▶ Un bonus din acestea poti selecta: -Tare impotriva semi-oamenilor - 15% ▶ Un bonus din acestea poti selecta: -Tare impotriva Razboinicilor - 10% -Tare impotriva Sura - 10% -Tare impotriva Samanilor - 10% -Tare impotriva Ninja - 10% ▶ Un bonus din acestea poti selecta: -Aparare cu Sabia - 10% -Aparare cu Doua Maini - 10% -Aparare Pumnal - 10% -Aparare Evantai - 10% -Aparare Clopot - 10% ▶ Un bonus din acestea poti selecta: -Rezistenta la Fulger - 10% -Rezistenta la Vant - 10% -Rezistenta la Foc - 10% -Rezistenta la Sageti - 10% ▶ Selectie libera: -10% daune vot fi absorbite de PM. -10% daune vot fi absorbite de PV. -XXX% șansă de a jefui SP -Regenerarea PV +30% -Sansă de otrăvire 8% -Sansa de lovitură critică +10% sau -Sansă 10% la lovituri pătrunzătoare -Max. PV 3000 Toate donațiile se fac la: [SGA]Aliace Metode de plată: PayPal - De preferat. Bancar - De preferat. PaySafeCard Contact: Facebook: Radu Alex (Aliace) <-Click> Discord: Aliace#3445 Discord server: >-Click Aici<- E-mail: [email protected] Instagram: alexaliace <-Click>
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Aliace

  Cerere

  Ma bucur sa te avel alaturi de noi. Sper sa te simti bine. ❤️
 12. 1. Update la AutoUpdater. AutoUpdater-ul a fost schimbat, cu unul mult mai bun si mult mai frumos din punct de vedere estetic. La fel si utilitatea lui. De acum aveti butoane directe pe AutoUpdater, unde puteti intra direct pe: Site-ul/ItemShop-ul/Forumul, Acest nou AutoUpdater, il vor avea doar playerii noi care descarca clientul de pe site. Cei care il folosesc pe acela vechi, acesta va merge in continuare la fel de bine. Insa va recomand descarcati si voi. 2. Poti trece prin peturi. Chiar daca esti in cerc sau in afara acestuia, poti trece prin orice pet, astfel nu o sa va mai incurca cand dati duel. 3. Poti trece prin orice, atat timp cat esti in cerc. De azi puteti trece prin orice cat timp va aflati in cerc, ca e vorba de playeri, mounturi, peturi NPC-uri, nu va mai poate bloca nimeni. 4. Mesajul "Ai primit X yang". De acum, nu o sa mai mai apara spam-ul cu "Ai primit X yang", pe langa faptul ca era inutil, facea lag si nu puteati vedea ce scriu altii in chat. 5. Bug-ul la Skinuri a fost rezolvat. Daca va puneati arma si skin-ul pe aceasta, apoi deschideati depozitul, puneati arma in depozit, ramaneati doar cu skin-ul, astfel putand da mai mult DMG pe skill. 6. Efectul acela alb (bug) cand va apropiati de NPC-urile: -Fierarul Legendar -Magazinul de Frizuri A fost rezolvat. 7. Puteti trece prin toate NPC-urile. Ca vorbim de NPC-urile care sunt in cerc sau de cele care sunt in afara cercului, de acum puteti trece prin ele. 8. Bug-ul la frizura "Dreaduri M", a fost rezolvat. 9. Boaba Zen. De acum va puteti cumpara un stack de cate 200 de Boabe Zen de la magazin. 10. A fost adaugata mapa de war. De acum cand doriti sa declarati razboi altei bresle, puteti selecta sa va duelati in mapa de war. 11. Regulament a fost modificat. Regulamentul playerilor a fost modificat in asa fel in cat sa fie pe intelesul tutotor si sa nu exista loc de interpretare. 12. ItemShop. Itemele din ItemShop, mai exact Frizura si Pet-ul au fost modificate. Cei care au cumparat inainte de update aceste doua iteme, isi pot face upgrade la ele, platind o suma mult mai mica de bani. 13. Intrebari OX. Intrebarile OX au fost modificate, iar marea majoritate a acesor intrebari, sunt de cultura generala. 14. Adaugarea in ItemShop a unei masti specifice perioadei "Ciumei Negre." Masca Plague, aceasta fiind foar pentru rasa Ninja M. 15. Premiul la OX "Pui de Nemere". Acet pet ofera urmatoarele bonusuri: 3k PV | Aparare Pumnal 10% si se poate obtine doar la OX. 16. Program de eventuri: -Sambata la ora 21:30 - Evenimentul OX. -Miercurea la ora 21:00 - Evenimentul PvM in desert. -Aleatoriu evenimentul - Hide and Seek. *Ce update urmeaza?: -Modificareea DMG-ului armei "Sulita Orientala". -Inlocuirea skinurilor actuale din joc. -Adaugarea unei noi arme pentru Sura BM. -Adaugarea unui cufar nou cu materiale de upgrade, acest cufar il vei primi doar la OX ca si participare. -Adaugarea costumelor personalizate. -Adaugarea de Skinuri noi in ItemShop. -Adaugarea evenimentului de Paste. -Adaugarea unor protectii anti-hack. -Adaugarea unui sistem mai avansat de OX.
 13. Acesta este un Model pentru Cerere UnBan. Cerinte: Atentie! Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere Unban] Nume" 1. Numele tau: 2. Numele adminului care ti-a dat ban: 3. IP: 4. Motivul pentru care ai primit ban: 5. Dovada: 6. Data in care ai primit ban:
×
×
 • Create New...