Jump to content
Banner 730x90px boost

Aliace

Fondator
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Aliace last won the day on June 1

Aliace had the most liked content!

About Aliace

 • Rank
  Detinator Metin2 Plague
 • Birthday 07/28/1996

Personal Information

 • Tara
  Romania
 • Oras
  Ploiesti
 • Steam
  Da

Recent Profile Visitors

3,630 profile views
 1. 1. "Reseteaza aici". Cand o sa apasati pe butonul de "Reseteaza aici", o sa reinvii cu un sfert din viata. Acest lucu este suficient sa va retrageti din lupa generala si ramanare in continuare bun si la PvM. 2. Auto Pick-up. Am imbunatatit AutoPick-Up-ul actual. Raza de culegere a itemelor, de acum este de 3 ori mai mare. 3. Mesajul "Nu poti culege acest item..." mesajul "Nu poti culege acest item..." , a fost scos. Astfel cand veti avea AutoPick-Up-ul pornit si sunteti in apropierea unui player care farmeaza, acest mesaj n-o sa mai apara. 4. Reseteaza Skill-urile. Cand incepe un duel, skill-urile se vor reseta. Astfel n-o sa mai trebuiasca sa asteptati dupa magii inainte sa incepeti un duel. 5. Cand esti in duel. Cand esti in duel si omori pe cineva, tu vei primi: Viata 100%, Skill-urile incarcate. Astfel, cel care apasa "Reseteaza aici", ii se va returna o parte din viata, pe care si-o parte regeneara foarte simplu cu niste licori si cel mai important, va primi si skill-urile inapoi, astfel amandoi sa fie gata de o noua lupta. 6. Adaugare bonusuri. Cand vei introduce "Intarirea obiectului" pe un item, acestuia ii se va adauga full bonusuri + marmura. N-o sa mai trebuiasca sa stati sa introduceti cate 5 bonusuri pe item. 7. Pietrele de pe iteme. Pietrele de pe iteme nu vor mai esua la adaugare. 8. Site. Am adus mici imbunatatiri site-ului. *Ce update-uri urmeaza? Voam un eveniment specific acestui sezon de iarna.
 2. 1. Bara instrumente click dreapta. Am rezolvat bug-ul cu bara de instrument, atunci cand apesi click dreapta pe un player. Astfel, nu va mai disparea si nu va mai trebui sa apasati de mai multe ori pe un player pentru a da duel cu el sau negociere etc. cu cineva. Puteti vedeacum arata, pasand click aici. 2. Bara HP. Am adaugat bara HP cand apasati click dreapta pe un player. Pentru ca multi s-au plans ca inamicii bagau red in duel, acum puteti stii exact cu cata viata ramane inamucul respectiv. Puteti vedeacum arata, pasand click aici. 3. Sitem Dog Mob. In mapele: Mapa 80-100, Mapa 100-110, Mapa 110-120, V2, V4. Pentru ca multi s-au plans ca este lag in mapele de mai sus, am adaugat un sisitem prin care poti transforma toti monstrii in caini. Astfel toate efectele lor, tot lagul va disparea. Aceasta optiune o gasiti in pagina "Optiuni sistem". Putei vedea cum arata, apasand click aici. Este doar un exemplu. Daca mai ascundeti si numele lor, va garandez ca n-o sa mai existe deloc lag. 4. Rearanjare 'Optiuni joc", "Optiuni sistem". Am aranjat optiunile in aceste pagini, astfel sunt mai organizate.
 3. 1. Timp skill-uri resetat. Dupa ce mori si apesi "Reseteaza aici." Skill-urile se vor resetea si ele. Astfel dupa ce ati pierdut un duel si doriti sa dati razbunare, nu va mai trebui sa dai relog sau sa asteptati sa se reincarce magiile. Click aici pentru a vede videoclip. 2. Freez/Lag. Am redus din acel freez atunci cand te apropii de un anumit player sau anumite pietre metin. 3. Incarcare Rapida. Am redus timpii de asteptare la intrarea in caracter si la schimbarea mapei. 4. Puncte status. Am adaugat uin sistem, prin care poti mari punctele status din 10 in 10 apasand CTRL+Click Stanga. Stim prea bine ca era enervat sa apesi click-uri, pe langa faptul ca facea lag, te si scotea de pe server. Click aici pentru a vedea cum arata. 5. Iconite Noi. Cand veti primi mesaj de la ShitchBoot cum ca obiectul care era la bonusat, este gata, veti primi un PM. doar cu iconita/pictograma de la "Schimba". Cand veti primi un mesaj de la GM., acesta nu va mai fi un simplu plic, ci va fa afisa stemea lui. Click aici pentru a vedea cum arata. 6. Mesajele Private. Cand veti deschide fereastra de PM., va va aparea mesaul: "[PLAGUE] Nu trimite datele contului nimanui. Click aici pentru a vedea cum arata.
 4. ne bucuram ca ni te-aia alturat.
 5. Salutare si bine te-am regasit. Pentru ca multi dintre voi mi-ati cerut skinuri noi pe arme, iata ca intr-un final am reuist sa adaug la eventul deja existent alte skinuri, pe langa cele Mistice. Ce trebuie voi sa faceti ca sa le obtineti? Ei bine... Pentru acest lucru aveti nevoie de urmatoarele materiale: Perla Luminii. Materiale necesare: 1000x Glob Energetic - (Se dropeaza in Mapa Farm de la Teleporter Special la Pirat Tanaka, mapa ce este disponibila de la lv. 120). 2000x Argint - (Zacamintele de Argint gasesc in Map 1). 2000x Cupru - (Zacamintele de Cupru gasesc in Map 1). Dupa ce ati strans materialele necesare, va trebui sa va duceti la NPC-ul "Crafting" care se afla langa "Capitan". Dupa ce ati obtinut aceste perle, tot langa NPC-ul "Crafting", se afla inca un NPC "Crafting Skinuri", unde va puteti alege skin-ul doriti. *Va las pe voi sa descoperiti aceste skinuri. Mult succes si toate cele bune! ❤️
 6. 1. "Reseteaza aici". Dupa ce mori, si apesi pe butonul "Reseteaza aici", te va reinvia cu viata maxima. Daca pana acum, player-ul acele enervat, apasa tasta SPACE, sa te omoare imediat dupa ce te-ai ridicat, acum nu mai poate sa te omoare imediat. Asta va va ajuta si la PvM, astfel, atunci cand veti muri, iar mobii care ataca automat, atunci cand tu te vei ridica dupa ce ai fost omorat de catre acestia, nu vor mai putea face acest lucru. 2. Shop Euro. Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum si Frizura Aurora la NPC-ul Shop Euro. Le puteti vedea apasand click aici. Costum Aurora: Max. PV + 4500 Trae Impotriva semi-oamenilor + 15% Paguba Abilitatii 12% Frizura Aurora: Max. PV +2200 Trae Impotriva semi-oamenilor +10% Sansa de lovitura critica +7% 3. Skinuri Bandit. Am adaugat un set nou de skinuri, aceste se numeste Skinuri Bandit si face parte din setul Bandit, Costumul + Palarie Bandit. Aceste skinuri le puteti crafta la NPC-ul "Crafting Skinuri". Pentru a vedea ce va trebuie pentru a le crafta, apasati click aici. 4. Perla Luminii. Am adaugat o perla noua, aceasta se numeste Perla Luminii si se foloseste pentru craftarea skinurilor Bandit. O puteti crafta la NPC-ul "Crafting". Pentru a se vedea ce materiale va trebuie pentru a crafta aceasta perla, apasati click aici. 5. Argint si Cupru. De acum o sa va foloseasca Argintul si Cuprul. 6. Mapa Farm. Am adaugat mai multi Tanaka in Mapa Farm. 7. Tara de Foc. Am adaugat in mapa Tara de Foc mai multi tigrii si am scos "Spiritul Focului". 8. Fragment de Energie. Am schimbat iconita la Fgragmentul de Energie, mai exact, i-am dat o noua culoare. 9. OX. Am schimbat intrebarile la OX. 10. ItemShop. Costumul si Frizura Aurora, vor fi si in ItemShop.
 7. Nume Real: Ionut Alexandru Nume Joc: Pantera E-mail: ionut_alex89@yahoo.com, neacsuionut47@yahoo.com Facebook: https://www.facebook.com/groups/1685660348368302/user/100011713570208 Biografie: Este o speta de labar virgin care nu are pic de demintate. Cunoscut sub pseudonimul "Taranul de pe camion.", acesta a fost fraierit de-o pizda pe Metin. Din sursele sigure, fata ii trimitea nuduri, iar el o rasplatea cu iteme si apoi se rasfata cu o laba buna pe pozele ei. Astfel, comisia de pinguini din Antarctica, l-a nominalizat ca fiind cel mai mare labar si a primit stampila de VIRGIN. Poza cu labarul:
 8. 1. Bug Schimbare Regat / Adaugare Breasla. Bug-ul cu invitatia in breasla a unui membru din alt regat, a fost rezvolat. 2. Timp Schimbare Rregat. Timpul schimbarii regatului, este acum de-o zi. Trebuie sa astepti o zi, ca sa iti poti schimba regatul. 3. Fructul Vietii. Acest item a fost sters complet din baza de date a playerilor. 4. Termenii si conditii. Termenii si conditiile au fost actualizate si le puteti vedea, apasand click aici.
 9. Regulamentul nu a fost incalcat. Avem un protocol pe care il respectam, ca urmare a ceea ce s-a intamplat cu unul dintre conturile voastre. Motivul a banari, a fost un simplu sechestru pana la verificarea conturilor. Daca va dati contul altui player, iar acel player va fura itemele, nu este vina nimanui si nu cred ca ar trebui sa faceti o drama din asta sau sa influentati si pe ceilalti sa se lase de server, doar pentru ca un dubios iti cere contul si tu ii dai fara nicio exitare.
 10. Regulamentul nu a fost incalcat. Avem un protocol pe care il respectam, ca urmare a ceea ce s-a intamplat cu unul dintre conturile voastre. Motivul a banari, a fost un simplu sechestru pana la verificarea conturilor. Daca va dati contul altui player, iar acel player va fura itemele, nu este vina nimanui si nu cred ca ar trebui sa faceti o drama din asta sau sa influentati si pe ceilalti sa se lase de server, doar pentru ca un dubios iti cere contul si tu ii dai fara nicio exitare.
 11. Regulamentul nu a fost incalcat. Avem un protocol pe care il respectam, ca urmare a ceea ce s-a intamplat cu unul dintre conturile voastre. Motivul a banari, a fost un simplu sechestru pana la verificarea conturilor. Daca va dati contul altui player, iar acel player va fura itemele, nu este vina nimanui si nu cred ca ar trebui sa faceti o drama din asta sau sa influentati si pe ceilalti sa se lase de server, doar pentru ca un dubios iti cere contul si tu ii dai fara nicio exitare.
 12. Introducere: -In seara aceasta, zOnyx1, alaturi de [Miss]Meiko, vor organiza un eveniment PvP pe Rase. Evenimentul incepe la ora 20:30, ora Romaniei. Detalii eveniment: Membrii fiecarei rase se vor duela cu semnii lor. Intr-un final, cel mai puternic semen al fiecarei rase, va ajunge in marea finala. In aceasta finala, vor ajunge doar cei mai puternici luptatori ai fiecarei rase. - Va tebuie minim lv. 115. Premii: Locul 1 - Skin Arma, 2 King-uri, 400 Pene Albastre, 900 Pene Rosii, 90Euro, 200g/b x5Simbol Nemere/Razador, 500kk, 900 Fragmente, 1000 Cioburi, Costum Azir. Locul 2 - 2 King-uri, 400 Pene Albastre ,700 pene Rosii, 65 Euro 100 g/b, x3simbol Nemere/Razador, 300kk, 300 fragmente, 700 Cioburi, Costum Azir. Locul 3 - 1 King, 35 Euro, 200 Pene Albastre, 400 Pene Rosii, x3Simbol Nemere/Razador, 80 g/b, 200kk, 200 Fragmente, 400 Cioburi, Costum Azir.
 13. 1. Shop Euro. Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum si Frizura Black Widow la NPC-ul Shop Euro. Le puteti vedea apasand click aici. Costum Black Widow: Max. PV + 4500 Trae Impotriva semi-oamenilor + 15% Paguba Abilitatii 12% Palarie Black Widow: Max. PV +2200 Trae Impotriva semi-oamenilor +10% Sansa de lovitura critica +7% 2. Info Server. Categoria "Calendar Evenimehte" din Info Seerver au fost actualizata. 3. OX. Premiile de participare / raspuns au fost schimbate. Intrebarile la OX au fost schimbate. De acum veti primi doar un Cufar OX (Silver) pe intrebare. 4. Site. Am adaugat pe site un nou buton numit "SEARCH", unde puteti gasi raspunsul la cele mai cautate intrebari, foarte usor. (Acest buton il veti gasi in partea de sus a meniului.) Puteti accesa link-ul apasand click aici. 5. Skinuri noi. Am adaugat in ItemShop un set nou de skinuri Black Widow, care face parte din setul Black Widow, alaturi de costumul si palaria mai sus mentionate. Le puteti vedea apasand ckick aici sau in ItemShop, apasand click aici. 6. Cufar cu Ramasite. Cufarul cu Rmasita pe care il primeste la OX, de azi este stackabil. 7. Frizura Darkness Site. Frizura Darkness site, nu se mai poate negocia. 8. Info Drop. Lista Info Drop a fost actualizata si o puteti vedea, apasand click aici. 9. Shop Euro. Lista Shop Euro a fost actualizata si puteti vedea ce bonusuri ofera itemele de la Shop Euro, apasand click aici. 10. Staff. De azi, doar eu voi aparea la Team in echipa Staff.
×
×
 • Create New...