Jump to content
Banner 730x90px boost

Aliace

Fondator
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Everything posted by Aliace

 1. Bine ai venit, Danut alaturi de noi. ❤️
 2. Salutare! Cu ocazia sarbatorilor de pascale, am adaugat un eveniment specific. In ce consta acest eveniment? Trebuie sa strangeti cat mai multe oua, ca apoi sa le duceti la Iepurasul de Paste din Map 1. De acolo, puteti cumpara: Costume, Frizuri, Pet, Mount sau Cufar Cu Oua. Evenimentul va fi activ timp de doua saptamani. Puteti farma oua in mapele: 50-80 (La pietre), 80-100, 100-110, 110-120, La toti bosii. Itemele care pica din Cufarul cu Oua de Paste, le puteti vedea apasand click aici. Pentru a vedea bonusurile itemelor, puteti alasa click aici.
 3. Salutare si bine te-am regasit. Pentru ca multi dintre voi mi-ati cerut skinuri noi pe arme, iata ca intr-un final am reusit sa fac un eveniment permanent, unde puteti obtine aceste skinuri. Ce trebuie voi sa faceti ca sa le obtineti? Ei bine... Pentru acest lucru aveti nevoie de urmatoarele materiale: Perla Renasterii. Materiale necesare: -1000x Energie Albastra- (Se dopeaza in Tara de Gheata, la Golemi de Gheata). -1000x Energie Rosie - (Se dopeaza in Tara de Foc, la Tigrii). -1000x Praf Cosmic- (Se dopeaza in Mapa Farm, de la Teleporter Special, la Tanaka.). Dupa ce ati strans materialele necesare, va trebui sa va duceti la NPC-ul "Crafting" care se afla langa "Capitan". Dupa ce ati obtinut aceste perle, tot langa NPC-ul "Crafting", se afla inca un NPC "Crafting Skinuri", unde va puteti alege skin-ul doriti. Astepctul skin-urilor pe puteti vedea apasand click aici.
 4. 1. Perla Renasterii. Am adaugat o perla noua la Crafting Perle. Click aici pentru mai multe detalii, despre cum puteti crafta skinurile. 2. Skinuri Letale. Perle Renasterii, o sa va ajute sa craftati noile skinuri Letale, care fac parte din Setul Letal. Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile. 1. Shop Yersinia. Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum si Palarie Letale la NPC-ul Shop Yersinia. Costum Letal: Max. PV + 4500 Trae Impotriva semi-oamenilor + 15% Paguba Abilitatii 12% Coif Letal: Max. PV +2200 Trae Impotriva semi-oamenilor +10% Sansa de lovitura critica +7% Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile. 3. Set Ermac. Acest set se gaseste doar pe site. El contine Armura + Coif + Skinuri. Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile. Skin-urile le gasiti in ItemShop, apasand click aici. Costumul il puteti gasi in ItemShop, apasand click aici. Coiful il gasiti in ItemShop, apasand click aici.
 5. Salutare! Nu ne mai ocupam de afilieri.
 6. Va rog sa-mi lasati datele contului in privat. ID, Password, Nume caracter.
 7. 1. Shop Yersinia. Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum si Palarie Cowboy la NPC-ul Shop Yersinia. Costum Cowboy: Max. PV + 4500 Trae Impotriva semi-oamenilor + 15% Paguba Abilitatii 12% Palarie Crowboy: Max. PV +2200 Trae Impotriva semi-oamenilor +10% Sansa de lovitura critica +7% Puteti vedea costumul apasand click aici. Costumul il puteti gasi si in ItemShop, apasand click aici. 2. Mesajele in chat. Am scos mesajul "Ruleaza AutoUpdate-ul in fiecare zi.
 8. 1. System select Skill. Am adaugat un system prin care puteti sa va alegeti skill-urile. - Acesta o sa va apara la lv. 12. - Acesta va va aparea de fiecare data cand o sa va schimbati magiile. Mai jos aveti o poza cu systemul: 2. Reset Skill-uri. "Status reanjare" Cand va resetati skill-urile, n-o sa mai fiti nevoiti sa dai relog. O sa va teleporteze automat dupa ce le-ai resetat. Totodata de aici va puteti reseta si toate punctele statul. Mai jos aceti o poza: 3. Mondea oficiala Plague. Am schimbat tot ce avea legutura cu "Euro" si mondea oficiala se na numi "Yersinia" La fel si iconita a fost schimbata. Mai jos puteti vedea cum arata noua moneda:
 9. 1. System View Chest. Am adaugat un nou system, prin care puteti vedea dropul din cufere. Totodata puteti deschide mai multe cufere de-o data. Mai jos aveti un video cu systemul: 2. Costumele. Costumele: Costum Zombie / Sihastru Rosu au fost modificate sa nu le mai poti pe ambele rase. Inainte daca daca aveai costum (F) si il puneai pe un caracter (M}, el se punea, insa textura nu se vede, astfel daca incercati acum sa faceti acest lucru, o sa va spuna ca acel costum nu este pentru sexul dumneavoastra. 3. Frizura Urechi Iepure (neagra). Am scos aceasat frizura de pe server. 4. "Nemere" / "Dragonul Albastu". Am modificat numele acestor 2 bosi. Aparent nu se numeau asa (Posibil la un update trecut s-a schimbat numele lor.
 10. 1. System View Drop. Am adaugat un nou sistem prin care puteti vedea dropul la: - Bosi, - Mobi, - Pietre. Mai jos aveti o poza cu sistemul. 2. Imbunatatire Grafica. Am adaugat o optiune prin care puteti imbunatati grafica jocului. Acest buton il gasiti la Optiuni (ESC), fiind primul in lista. De retinut ca puteti activa sau dezactiva aceasta optinue, prin combinatia de tate SHIFT+F12. Mai jos acesti doua poze. Fara optiunea "Grafica imbunatatita" dezactivata: Cu optiunea "Grafica imbunatatita" activata: 3. Noapte / Umbre. Am rezolvat bug-ul la modul de noapte. Am rezolvat bug-ul la salvarea umbrelor. Acum chiar daca iesiti din client sau schimbati mapa, umbrele vor ramane salvate.
 11. 1. System de Crafting. Am adaugat un system de crafting. Acum o sa va fie mult mai usor sa craftati itemele, sa vedeti cerintele si sa vedeti ce item primiti in urma acelui craft, la fel si bonusurile lui. Mai jos aveti un videoclip cu systemul. 2. System "Cumpara cu iteme." - Shop Euro. Pentru ca multi mi-ati cerut sa modific NPC-ul Shop Euro, sa puteti vedea itemele si bonusurile lor, acum e mai simplu. Puteti cumpara itemele ca si cum ar fi intr-un shop normal, doar ca in loc de yang, o sa va ceara euro. De asemenea, am facut 3 categori specifice. Mai jos aveti un videoclip cu systemul. 3. System "Cumpara cu iteme." - Fierarul Legendar. Pentru ca multi mi-ati cerut sa modific NPC-ul Fierarul Legendar, sa puteti vedea itemele si bonusurile lor, acum e mai simplu. De asemenea, am facut 4 categori specifice. 4. Scutul Scut Cei-3-Imparati. Am mutat scutul Anti-Monstrii la "Negustorul de Armuri", in categoria "Accesorii de lv. mare". Il puteti cumpara in continuare cu cioburi. 5. Cufarul cu accesorii. Am scos deropul la acest cufar de la "Calr de Luna". Pe langa faptul ca va dropa prea multe cufere, din care picau doar talismane si trebuia mereu sa le stergeti, am adaugat "Cufarul cu Accesorii", care acum se numeste "Cufar cu Talismane", la NPC-ul "Crafting Cufere", unde il puteti crafta, cerintele pentru el le puteti vedea la NPC. 6. Sageti infinite. Pentru ca m-ati rugat sa fac sagetile infinite, sa nu mai trebuiasca ca voi sa cumparati cu sutele si sa ocupe loc in inventar, iata ca le-am facut intr-un final. 7. Info Server. Am actualizat Info Server, unde am pus mai multe informatii si mai multe recomandari.
 12. 1. Timp Breasla. Timpul de stergere / creare / invitatie breasla a fost scos. De acum nu mai exista acel timp enervant de-o zi. 2. Bug Tarnacop. Nu se mai poate echipa skin de arma pe Tarnacop. 3. Mobii. Mobii dupa ce sunt omorati dispar mai repede cu o rata de 90%. Atfel in combinatie cu Mod Caine activat, lag-ul din mapele de crescut se reduce drastic. 4. Buton "Creste Competenta". Butonul Creste Competenta din partea dreapta de jos, a fost scos. Pe langa faptul ca era inutil, trebuia sa-l si suportati in permanenta. 5. Shop Euro. Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum Pirat si Coare Diavol la NPC-ul Shop Euro. Le puteti vedea apasand click aici. Setul este disponibil si in ItemShop si il puteti gasi aici. Costum Pirat: Max. PV + 4500 Trae Impotriva semi-oamenilor + 15% Paguba Abilitatii 12% Coare Diavol: Max. PV +2200 Trae Impotriva semi-oamenilor +10% Sansa de lovitura critica +7% 6. Bug Experienta. Am rezolvat bug-ul cu experienta din mapa 50-80. 7. Iconita "Protectie Inventar". Iconita de la "Protectie Inventar", a fost schimbata cu una intuitiva.
 13. 1. Frizura Plague Am adaugat o frizura noua, specifica serverului. Aceasta este disponibila pentru toate caracterele. si se vede la fel, indiferent de rasa. *Frizura este disponibil in ItemShop, click aici. *Daca doriti sa vedeti, apasati click pe spoilerul de mai jos.
 14. 1. Eventul de Craciun. Am activat un eveniment specific acestei perioade de Craciun. Va trebui sa farmati pentru: Sosete - - Ele se dropeaza in: (Toate mapele de la Teleporter Special, la Pietre, Bosi, Dragoni). Scufita Rosie - - Ele se dropeaza la: (Razador, Nemere, Azrael, Gurgan). Dupa ce ati strans materialele necesare, va trebui sa: 1. Va duceti la "Bradul de Carnaciun", (Map 1 Cerc). *Aici veti gasi iteme pe care le poti obtine doar de Craciun. Click pe butonul de mai jos. 2. Va duceti la "Mos Carnaciun", Map 1 Cerc). *Aici vei gasi alte iteme, insa mai speciale. Click pe butonul de mai jos. 3. Set nou. Am adaugat un set nou de Armura/Frizura, le puteti obtine de la Mos Carnaciu sau din ItemShop. Click aici pentru a vedea costumul. 4. Skinuri noi. Am schimbat Skinurile free, cu unele care se potrivesc acestui sezon. Le puteti lua de la PC-ul "Shop Skinuri".
 15. 1. "Reseteaza aici". Cand o sa apasati pe butonul de "Reseteaza aici", o sa reinvii cu un sfert din viata. Acest lucu este suficient sa va retrageti din lupa generala si ramanare in continuare bun si la PvM. 2. Auto Pick-up. Am imbunatatit AutoPick-Up-ul actual. Raza de culegere a itemelor, de acum este de 3 ori mai mare. 3. Mesajul "Nu poti culege acest item..." mesajul "Nu poti culege acest item..." , a fost scos. Astfel cand veti avea AutoPick-Up-ul pornit si sunteti in apropierea unui player care farmeaza, acest mesaj n-o sa mai apara. 4. Reseteaza Skill-urile. Cand incepe un duel, skill-urile se vor reseta. Astfel n-o sa mai trebuiasca sa asteptati dupa magii inainte sa incepeti un duel. 5. Cand esti in duel. Cand esti in duel si omori pe cineva, tu vei primi: Viata 100%, Skill-urile incarcate. Astfel, cel care apasa "Reseteaza aici", ii se va returna o parte din viata, pe care si-o parte regeneara foarte simplu cu niste licori si cel mai important, va primi si skill-urile inapoi, astfel amandoi sa fie gata de o noua lupta. 6. Adaugare bonusuri. Cand vei introduce "Intarirea obiectului" pe un item, acestuia ii se va adauga full bonusuri + marmura. N-o sa mai trebuiasca sa stati sa introduceti cate 5 bonusuri pe item. 7. Pietrele de pe iteme. Pietrele de pe iteme nu vor mai esua la adaugare. 8. Site. Am adus mici imbunatatiri site-ului. *Ce update-uri urmeaza? Voam un eveniment specific acestui sezon de iarna.
 16. 1. Bara instrumente click dreapta. Am rezolvat bug-ul cu bara de instrument, atunci cand apesi click dreapta pe un player. Astfel, nu va mai disparea si nu va mai trebui sa apasati de mai multe ori pe un player pentru a da duel cu el sau negociere etc. cu cineva. Puteti vedeacum arata, pasand click aici. 2. Bara HP. Am adaugat bara HP cand apasati click dreapta pe un player. Pentru ca multi s-au plans ca inamicii bagau red in duel, acum puteti stii exact cu cata viata ramane inamucul respectiv. Puteti vedeacum arata, pasand click aici. 3. Sitem Dog Mob. In mapele: Mapa 80-100, Mapa 100-110, Mapa 110-120, V2, V4. Pentru ca multi s-au plans ca este lag in mapele de mai sus, am adaugat un sisitem prin care poti transforma toti monstrii in caini. Astfel toate efectele lor, tot lagul va disparea. Aceasta optiune o gasiti in pagina "Optiuni sistem". Putei vedea cum arata, apasand click aici. Este doar un exemplu. Daca mai ascundeti si numele lor, va garandez ca n-o sa mai existe deloc lag. 4. Rearanjare 'Optiuni joc", "Optiuni sistem". Am aranjat optiunile in aceste pagini, astfel sunt mai organizate.
 17. 1. Timp skill-uri resetat. Dupa ce mori si apesi "Reseteaza aici." Skill-urile se vor resetea si ele. Astfel dupa ce ati pierdut un duel si doriti sa dati razbunare, nu va mai trebui sa dai relog sau sa asteptati sa se reincarce magiile. Click aici pentru a vede videoclip. 2. Freez/Lag. Am redus din acel freez atunci cand te apropii de un anumit player sau anumite pietre metin. 3. Incarcare Rapida. Am redus timpii de asteptare la intrarea in caracter si la schimbarea mapei. 4. Puncte status. Am adaugat uin sistem, prin care poti mari punctele status din 10 in 10 apasand CTRL+Click Stanga. Stim prea bine ca era enervat sa apesi click-uri, pe langa faptul ca facea lag, te si scotea de pe server. Click aici pentru a vedea cum arata. 5. Iconite Noi. Cand veti primi mesaj de la ShitchBoot cum ca obiectul care era la bonusat, este gata, veti primi un PM. doar cu iconita/pictograma de la "Schimba". Cand veti primi un mesaj de la GM., acesta nu va mai fi un simplu plic, ci va fa afisa stemea lui. Click aici pentru a vedea cum arata. 6. Mesajele Private. Cand veti deschide fereastra de PM., va va aparea mesaul: "[PLAGUE] Nu trimite datele contului nimanui. Click aici pentru a vedea cum arata.
 18. ne bucuram ca ni te-aia alturat.
 19. Salutare si bine te-am regasit. Pentru ca multi dintre voi mi-ati cerut skinuri noi pe arme, iata ca intr-un final am reuist sa adaug la eventul deja existent alte skinuri, pe langa cele Mistice. Ce trebuie voi sa faceti ca sa le obtineti? Ei bine... Pentru acest lucru aveti nevoie de urmatoarele materiale: Perla Luminii. Materiale necesare: 1000x Glob Energetic - (Se dropeaza in Mapa Farm de la Teleporter Special la Pirat Tanaka, mapa ce este disponibila de la lv. 120). 2000x Argint - (Zacamintele de Argint gasesc in Map 1). 2000x Cupru - (Zacamintele de Cupru gasesc in Map 1). Dupa ce ati strans materialele necesare, va trebui sa va duceti la NPC-ul "Crafting" care se afla langa "Capitan". Dupa ce ati obtinut aceste perle, tot langa NPC-ul "Crafting", se afla inca un NPC "Crafting Skinuri", unde va puteti alege skin-ul doriti. *Va las pe voi sa descoperiti aceste skinuri. Mult succes si toate cele bune! ❤️
×
×
 • Create New...