Posted March 27, 20214 yr Founder 1. Perla Renasterii. Am adaugat o perla noua la Crafting Perle. Click aici pentru mai multe detalii, despre cum puteti crafta skinurile. 2. Skinuri Letale. Perle Renasterii, o sa va ajute sa craftati noile skinuri Letale, care fac parte din Setul Letal. Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile. 1. Shop Yersinia. Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum si Palarie Letale la NPC-ul Shop Yersinia. Costum Letal: Max. PV + 4500 Trae Impotriva semi-oamenilor + 15% Paguba Abilitatii 12% Coif Letal: Max. PV +2200 Trae Impotriva semi-oamenilor +10% Sansa de lovitura critica +7% Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile. 3. Set Ermac. Acest set se gaseste doar pe site. El contine Armura + Coif + Skinuri. Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile. Skin-urile le gasiti in ItemShop, apasand click aici. Costumul il puteti gasi in ItemShop, apasand click aici. Coiful il gasiti in ItemShop, apasand click aici.
1. Perla Renasterii.
Am adaugat o perla noua la Crafting Perle.
Click aici pentru mai multe detalii, despre cum puteti crafta skinurile.
2. Skinuri Letale.
Perle Renasterii, o sa va ajute sa craftati noile skinuri Letale, care fac parte din Setul Letal.
Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile.
1. Shop Yersinia.
Am adaugat un nou set PvP, mai exact Costum si Palarie Letale la NPC-ul Shop Yersinia.
Costum Letal:
Max. PV + 4500
Trae Impotriva semi-oamenilor + 15%
Paguba Abilitatii 12%
Coif Letal:
Max. PV +2200
Trae Impotriva semi-oamenilor +10%
Sansa de lovitura critica +7%
Puteti vedea aspectul lor, apasand click aici pentru a vedea videoclipul cu skinurile.
3. Set Ermac.
Acest set se gaseste doar pe site.
El contine Armura + Coif + Skinuri.
Skin-urile le gasiti in ItemShop, apasand click aici.
Costumul il puteti gasi in ItemShop, apasand click aici.
Coiful il gasiti in ItemShop, apasand click aici.