Jump to content
Banner 730x90px boost

Recommended Posts

  • Administrator

Topicul o sa ramana deschis si pentru alte pareri.

 

Recomand adminilor sa nu mai foloseasca WarGods din mai multe motive, protectia nu are treaba cu realitatea si detectia de hack-uri noi aceasta verifica strict lista cu procese si fisierele din folder-ul cs-ului daca acesta este detectat ca si proces ruland cu numele hl.exe (daca nu pauza nu mai stie ce sa faca).

 

Cat despre verificarea fisierelor aceasta Protectie/Shield calculeaza md5 pe anumite fisiere iar apoi le compara semnatura acetora cu unele din baza de date WarGods care sunt deja trecute ca si SAFE, pentru cei care nu stiu ce insteamna MD5 - Wikipedia.

 

Pana si pe site-ul official este specificat ca multe din fisiere nici nu exista deja in baza lor de date, deci folosirea ei este inutila.

* NOTE (2): Files marked as "Unknown" means that we don't know any details about these (unknown if they are clean or cheats)!
We CAN'T validate/whitelist all the files of this planet.

 

Nu mai zic ca in mare parte aplicatia exe wargods este blocata si de firewall si de antivirus folosind aceasta aplicatie ambele trebuie dezactivare si nu recomand asta nimanui.

Link to comment
Share on other sites

Be respectful, open-minded, and mindful of others' boundaries when discussing sensitive topics like religion or culture, avoid making assumptions, respect boundaries, use appropriate language, don't stereotype, be open-minded, don't judge.

,

Fiți respectuoși, deschiși și conștienți de limitele celorlalți atunci când discutați despre subiecte sensibile precum religia sau cultura. Evitați să faceți presupuneri, respectați limitele, folosiți un limbaj adecvat, nu faceți stereotipuri, fiți deschiși și nu judecați.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...