Counter-Strike 1.6 Servers Statistics
- counter-strike
- counter-strike 1.6
- cs
- cs 1.6
- cs 16
- lista
- oldstyle olds, olds, olds, oldstyle, old, style, download, resurse, forum, lista, comunitate, comunitatea, comunitati, forum, forumuri, gaming, cunoscute, gazduire, cauta, host, dezvoltare, pentru, server, servere, sv, de, din, cs, 16, cs go, samp, mc, mi
- servere
- servers
- serverslist
- sv
- sv cs
Română 🇷🇴
Am început să lucrez la tot ce ține de statistica serverului după ce am terminat cu profilul jucătorului.
Statistica include numărul de jucători, sloturile disponibile și boții detectați pe server în fiecare minut. Datele sunt structurate în trei categorii:
Pe 24 de ore (înregistrare la fiecare minut)
Pe 365 de zile (media zilnică a jucătorilor, sloturilor și boților)
Anual (media ultimelor 365 de zile)
Voi încerca să valorific aceste informații astfel încât să fie utile pentru ownerii de servere. De asemenea, am implementat și un sistem de statistică pentru hărți, permițând identificarea celor mai populare hărți și a orelor la care sunt jucate cel mai des.
Toate aceste date vor contribui și la combaterea serverelor false (redirecte). Se lucrează la un mini A.I. care analizează și creează automat patternuri pentru a marca serverele suspecte. Mai multe detalii despre acest sistem nu vor fi făcute publice.
English 🇬🇧
I started working on everything related to server statistics after finishing the player profile system.
The statistics include the number of players, available slots, and detected bots on the server every minute. The data is structured into three categories:
24-hour tracking (recorded every minute)
365-day tracking (daily average of players, slots, and bots)
Annual tracking (average of the last 365 days)
I will try to make good use of this information to help server owners. Additionally, I’ve implemented a map statistics system, allowing the identification of the most played maps and the peak hours for each.
All this data will also be used to combat fake servers (redirects). A mini A.I. is being developed to analyze and create automatic patterns to flag suspicious servers. More details about this system will not be disclosed.