Posted May 6, 20204 yr Founder 1. Costumul Samurai. Bugul la Costulul Samurai, cel de la "Shop Skinuri", a fost rezolvat. 2. Ciob Piatra Dragon. Iocnita la itemul "Ciob Piatra Dragon", a fost inlocuita cu una mai draguta. 3. Razatorul. Am scazut ataculul Razatorului. Dupa cum bine stiti, acesta avea DMG-ul foarte mare. 4. Drop Bosi. Am modificat putin dropul la bosi, acum avand sansa de a dropa mai multe lingouri. 5. Lama Orientala +9 Lama Orientala, cea de Sura BM, ii s-a marit putin bonusul: "Valoarea Atacului Magic". 6. Mounturi. Mounturile vor avea un timp de expirare de 1 an. 7. Amuleta Dragosteri Eterne/Inelul Bucuriei. Amuleta Dragostei Eterne/Inelul Bucuriei, vor avea un termen de expirare de doar 7 zile. *Ce update-uri urmeaza pe viitor?: -O mapa noua pe server cu pietre si bosi noi. -Misiuni noi.
1. Costumul Samurai.
Bugul la Costulul Samurai, cel de la "Shop Skinuri", a fost rezolvat.
2. Ciob Piatra Dragon.
Iocnita la itemul "Ciob Piatra Dragon", a fost inlocuita cu una mai draguta.
3. Razatorul.
Am scazut ataculul Razatorului.
Dupa cum bine stiti, acesta avea DMG-ul foarte mare.
4. Drop Bosi.
Am modificat putin dropul la bosi, acum avand sansa de a dropa mai multe lingouri.
5. Lama Orientala +9
Lama Orientala, cea de Sura BM, ii s-a marit putin bonusul: "Valoarea Atacului Magic".
6. Mounturi.
Mounturile vor avea un timp de expirare de 1 an.
7. Amuleta Dragosteri Eterne/Inelul Bucuriei.
Amuleta Dragostei Eterne/Inelul Bucuriei, vor avea un termen de expirare de doar 7 zile.
*Ce update-uri urmeaza pe viitor?:
-O mapa noua pe server cu pietre si bosi noi.
-Misiuni noi.