Jump to content
Banner 730x90px boost

CMA

EX Staff
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CMA last won the day on December 17 2018

CMA had the most liked content!

1 Follower

About CMA

 • Rank
  Fost Moderator
 • Birthday 08/29/1993

Personal Information

 • Tara
  Romania
 • Oras
  Berzovia
 • Steam
  Da

Recent Profile Visitors

970 profile views
 1. Despre filmul Insidious: The Last Key ar fi multe de spus , sincer eu am vizionat filmul acum cateva luni si am ramas foarte surprins , deasemenea si celelalte sunt extrem de bine facute dar nu la fel ca si ultimul , filmul este horror si merita 5 stele din partea mea , astept si parerea voastra .
 2. Rezolvat ! Multumesc pentru observatie !
 3. Acest plugin nu ar trebui sa lipseasca din wordpress deoarece fiecare site care face parte din Uniunea Europeana trebuie sa il aiba instalat conform Regulamentu-lui (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Personal recomand acest plugin deoarece il folosesc si eu si poate fi tratus si optimizat foarte usor, sper sa va fie de ajutor . Îl puteti descarca de pe site-ul official wordpress accesand link-ul urmator: (Aici ) .
 4. In acest tutorial am sa va explic cum puteti adauga o imagine miscatoare sau mai multe in head (partea de sus a site-ului) . Pentru inceput intrati in panoul de administrare al wordpress-ului si in meniul din partea stanga aveti mai multe submeniuri (ca sa zic asa) , intrati la ASPECT- EDITOR TEME , selectati tema pe care vreti sa adaugati imaginea miscatoare si intrati in ATENT TEMA sau (header.php) cautati linia: </header><!-- #masthead --> Sub acea linie adaugati codul de mai jos: <marquee><img alt="AICI PUNETI LINK DESTINATIE IMAGINE" src="AICI PUNETI LINK-UL IMAGINII" width="100" height="200" /> </marquee> Un exemplu aveti mai jos ,doar ca eu am adaugat mai multe imagini miscatoare : Daca aveti nelamuriri lasati un reply la acest topic, bafta cu adaugarea de imagini !
 5. CMA

  [Vot] Server.

  Votat( Inafara de csserver ,din pacate am votat sv meu inainte de al vota pe al tau si nu ma lasa)
 6. Nume: Alex Varsta [ minim 18 ani ]: 25 Motiv: Vreau să ajut la dezvoltarea comunității . Contact: Facebook: Cma Alex Experienţă moderare: Doi ani . Cunoştinţe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting): În aceste domenii mai puțin . Cat timp poti oferi forumului pe zi: În jur de 2-3 ore în fucție de timpul pe care îl am . Locul unde doresti sa moderezi: Oriunde este nevoie . O scurtă descriere despre dvs.: Mă numesc Ahînculesei Alexandru am 25 de ani , locuiesc în Berzovia Jud. Caraș-Severin , lucrez la compania Autoliv și îmi plac plimbările și excursiile . Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoriile pe care urmează să le moderaţi: Deși nu am multă experiență în acest domeniu decât doi ani , cred că pot ajuta comunitatea prin devotamentul și implicarea mea. Alte precizări (opţional): Știu că am puține posturi, dar voi posta și mai mult deoarece m-am ocupat și de alte proiecte și nu am avut timpul necesar , acum mi sa mai eliberat program-ul și am mai mult timp. Mulțumesc !
 7. Multumesc frumos, puteti inchide topic-ul !
 8. Detii un VPS si vrei sa ti redirecte? Ai reusit sa pornesti redirectele dar nu faci nici un drop pe server? Mai jos am sa iti prezint lista unde puteti adauga ip-ul serverului pentru a putea face ceva dropuri pentru server-ul real pe care il detii. Recomand aceasta lista cu caldura deoarece am verificat personal toatel link-urile si sunt 100% functionale in 2018 . Succes la dropuri !!! http://www.serverbrowser.com/ https://boostmaster.org/ cs-servera.net/104876/ cs-monitoring.ru/ https://topg.org/register http://monitoring-cs.ru/dobavit-server-v-monitoring.html www.cs-servers.lt/index.php?menu=ucp&id=109520 http://www.nonsteam.cz/ https://servere-cs.freakz.ro https://gameufa.ru https://gs-monitor.com https://strikes.ru/ http://magesy.ru/add_server.html http://cs-megaboost.ru/add/ http://game-play.info/ https://ip-games.ru/AddServer.html https://getcs.ru/comeon.html https://topms.ru/add http://csmonitors.ru/register http://monitoring.csserv.ru/reg_free http://csmonitors.ru/register http://monitoring-rus.ru/register http://cs16servera.ru/set/ http://monitor-cs.com/servers/ http://www.cstops.lt/register-server.php https://www.speed-on.com/servers http://cs-online.ru/add.php https://www.gs4u.net/en/addserver.html http://www.m0nitor.ru/index.php?id=add http://boostcs.ru/ http://your-mon.com/servers/add http://userplay.info/gm_panel/#do=load_add https://gamingservers.ru/add/ http://e6awb.ru/igri/counter-strike-16-cs/monitoring-serverov-cs-16-servera-dlya-ks-16?view=addserver http://monitor-cs.com/addserver.html
 9. Nume: CMA Varsta: 25 Propunerea mea: Va propun ca server-ul ZED.OLDS.RO sa devina server-ul official al comunitati. Argumente (la ce ar ajuta?): Este deja deschis ar ajuta la popularea comunitati si sunt dispus sa tin server-ul deschis pe o perioada nelimitata dar fara a schimba firma de host. Alte precizari?: Astept pareri.Multumesc !
 10. Foarte bun articolul , in trecut am schimbat si eu tema la google si la facebook , nu am stiu ca poti schimba si la windows , oricum pentru mine e cam tarziu :))) , de ce spun asta ? Pentru ca la ultima vizita la medicul firmei unde lucrez ma gasit cu ochiul stang precum ca ar avea probleme nu focusez bine de la distanta , si asta e , trebuie sa port ochelari desi nu prea as vrea , asa ca in incheiere vreau sa ascultati spusele lui Aliace sa nu ajungeti ca mine .
×
×
 • Create New...