Jump to content

Mefix

Manager Server
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Mefix

 • Rank
  Manager RPG.OLDS.RO
 • Birthday 09/02/2002

Recent Profile Visitors

71 profile views
 1. Aici lider-ul isi rezerva dreptul de a posta in fiecare seara dupa ce se termina war-urile evidenta cu membrii care au participat la war-uri. -Membrii care au participat la war: -Membrii care nu au participat la war: -Dovezi (poze ori video):
 2. In acest topic se posteaza evidenta contractelor cerute de responsabilii din factiune. ATENTIE! Un responsabil are voie sa ceara doar cate o dovada la o ora la fiecare membru. Daca nu a treut mai mult de o ora si solocitati player-ului doua dovezi riscati FW. -Numele membrului care a fost solicitat pentru dovada: -Rank-ul: -A procedat coret/gresit: -Amenda:
 3. Staff-ul factiunii: Lider: Co-Lider: Tester: Responsabil:
 4. *ATENTIE! Doar membrii ce detin responsabili in factiune au voie sa posteze* Model de postare: -Nickname-ul membrului sanctionat: -Motivul sanctionarii: -Suma de bani acordata ca amenda:
 5. Lider: Co-lider: Testeri: Responsabili amenzi:
 6. Regulament Hitman Agency: 1. Un membru trebuie sa nu aiba o inactivitate mai mare de 72h, in caz contrar va fii demis automat de catre server. 2. Inainte de a executa un contract, trebuie sa aveti "/undercover" "/turn off", "/togc" si "/togwt", in caz contrar daca un player va face post riscati FW. 3. Daca un player este pe sleep, va duceti cu knife-ul ori pistolul si il executati. 4. Un contract se considere efectuat corect numai daca acesta este executat de la 105 metri. 5. Suneti obligati sa aveti dovezi inainte de a executa player-ul. Daca un responabil va cere dovezile sunteti obligati sa le postati pe forum ca sa vada. In caz contrar, riscati FW. 6. Masinile factiunii nu se folosesc in scopuri personale, abatarea de la aceasta regula duce la sanctionarea membrului cu FW. 7. Pentru spam de mai mult de doua randuri pe chat-ul factiunii primitii amenda de 50.000$. 8. Daca un player va jigneste nu trebuie sa faceti si voi la fel cu el. Abaterea de la aceasta regula duce la sanctionarea voastra cu FW. 9. Daca folositi un limbaj neadecvat liderul are dreptul de a va sanctiona cu Amenda/FW/Demitere in functie de gravitatea faptei. 10. Nu aveti voie sa vorbiti cu playerii din jurul vostru pentru a nu va dezvalui identiatea. Abatarea de la aceasta regula duce la sanctionarea voastra cu amenda de 35.000$. 11. Liderul are dreptul de a alege testeri de la rank 3+ si responsabili tot de la rank 3. 12. Liderul trebuie sa aiba 3 testeri si 3 responsabili in factiune. 13. Daca un player nu aduce dovada in 30 de minute (tip scree) sau o ora si 30 de minute (pentru video) va primii amenda in valoare de 20.000$. 14. Pentru comportament non-rp care inseamna Deathmatch pe membrii factiunii primitii Uninvite cu fp-uri indiferent de rank-ul detinut. Comenzi: -/undercover- te pui sun acoperire -/order 1, /order 2- iei arme -/f- chat-ul factiunii -/duty- te pui duty la datorie -/gethit- iei un contract -/find [id] - iti pune un checkpoint pe victima -/mycontract - vezi detaliile despre contract
 7. *ATENTIE! In acest topic numai membrii ce detin tester in cadrul factiunii au voie sa posteze* Model de postare: -Nickname-ul playerului cu care ati sustinut testul: -Greseli (ex: x/1, x/2): -Acceptat/Respins: -Ati trimis dovezile cu sustinerea testului unui lider sau unui co-lider?
 8. Aici puteti posta cererile de demisie. ATENTIE! Daca aveti mai putin de 14 zile in factiune veti fi demisi cu Faction Punish-uri. Model de cerere: -Nickname: -Zilele detinute in cadrul factiunii: -Poza cu "/f Vreau sa fiu demis": -Motivul pentru care doriti sa plecati din factiune: -Alte precizari?:
×
×
 • Create New...