1.Numele in joc: SABERVAIN 2.Propunere: Ma intors din nou cu sugestie si este vorba de timpul pe care player-ii il au pentru a putea aduna de pe jos obiectele care pica la mobi / bosi. Find loot-ul foarte bogat (pica mult si asta e foarte bine) ar fi bine daca loot-ul ar mai ramane acolo vreo cateva secund in plus daca ar fi posibil.
3.De crezi ca va fi de folos pentru server?: Eu zic ca multi player-i s-ar bucur pentru acest lucur si nu doar eu.(Nu pot tine pasul cu loot-ul cateodata fiind ca dispare prea repde)
1. Numele in joc: SABERVAIN
2. Propunere: Ma intors din nou cu sugestie si este vorba de timpul pe care player-ii il au pentru a putea aduna de pe jos obiectele care pica la mobi / bosi. Find loot-ul foarte bogat (pica mult si asta e foarte bine) ar fi bine daca loot-ul ar mai ramane acolo vreo cateva secund in plus daca ar fi posibil.
3. De crezi ca va fi de folos pentru server?: Eu zic ca multi player-i s-ar bucur pentru acest lucur si nu doar eu.(Nu pot tine pasul cu loot-ul cateodata fiind ca dispare prea repde)